Geuze & Gorgels

Gemiddeld 3,5 gebaseerd op 41 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 41 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Geuze & Gorgels

Totaal 83 afleveringen

Of het nou gaat om influencen, vloggen, presenteren, muziek maken, een theatershow schrijven, typetjes doen of een kind opvoeden: Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) zijn er maar druk mee. De twee beste vrienden vinden dat ze elkaar te weinig zien en vegen vanaf nu elke week de overvolle agenda even leeg om de zin en onzin van hun levens door te nemen. Hoe is het om altijd ‘aan’ te staan? Kunnen mannen en vrouwen wel echt vrienden zijn? En hoe moet het straks verder? Even weg van de oppervlakte. Samen de diepte in.Geproduceerd door Tonny Media

1 + 1 = 3 32:01
do 4 aug 2022

1 + 1 = 3

S2E29 - Luisteraar 'ik zit op het terras' heeft een probleem : haar vriend wil namelijk een trio. Zij twijfelt hier zelf over en vraagt daarom Monica & Kaj wat zij zouden doen in deze situatie. Ons duo is nooit vies van wat advies over seks en nemen het uiterst serieus. Hebben zij zelf ooit een trio gehad, of zouden ze dit willen? In welke vorm en op welke manier dan? Net als altijd komen ze met hun eigen passende oplossing.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels🥪 Maak ook kans op tickets voor de Subway stage op o.a. LatinVillage & Elrow via de Subway app!💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Strik erom en klaar 42:38
do 28 jul 2022

Strik erom en klaar

S2E28 - Luisteraar Mark weet nooit wat voor cadeautjes hij moet geven voor iemands verjaardag of bruiloft. Hoe bedenk je originele cadeaus? Kaj is net zo'n twijfelkont als Mark, maar gelukkig weet Mo raad te geven voor HET perfecte cadeau. 🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels📱Haal meer uit je mobiel met Unlimited 5G van T-Mobile.🥪 Maak ook kans op tickets voor de Subway stage op o.a. LatinVillage & Elrow via de Subway app!💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Strik erom en klaar 29:20
do 28 jul 2022

Strik erom en klaar

S2E28 - Luisteraar Mark weet nooit wat voor cadeautjes hij moet geven voor iemands verjaardag of bruiloft. Hoe bedenk je originele cadeaus? Kaj is net zo'n twijfelkont als Mark, maar gelukkig weet Mo raad te geven voor HET perfecte cadeau.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels📱Haal meer uit je mobiel met Unlimited 5G van T-Mobile.🥪 Maak ook kans op tickets voor de Subway stage op o.a. LatinVillage & Elrow via de Subway app!💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Hiep hiep.. 36:44
do 21 jul 2022

Hiep hiep..

S2E27 - Luisteraar Merel is binnenkort jarig, maar hoe ga je om met ouder worden? Voor je het weet ben je namelijk dertig. Ook ons duo wordt een dagje ouder, dus die hebben dan ook passend advies voor Merel.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!📧 Ook adverteren in deze podcast? Mail naar adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Er een sport van maken 42:57
do 14 jul 2022

Er een sport van maken

S2E26 - Er een sport van makenLuisteraar Joost neemt elk jaar weer een sportschoolabonnement, met het voornemen dit jaar ECHT te gaan sporten. Toch komt dit voornemen nooit uit.  Hoe motiveer je jezelf wel te gaan sporten? Joost mag het weten. Gelukkig hebben onze gymtijgers de perfecte oplossing voor het FWP van Joost bedacht. Geproduceerd door: Tonny Media. Gebruik nu de code HELLOGEUZEGORGELS75 en krijg tot wel €75,- korting bij je eerste vier boxen. Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo! Ook adverteren in deze podcast? Mail naarDSAsk a question or post an update…Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

First dates 28:30
do 7 jul 2022

First dates

Voor deze aflevering ook een kleine disclaimer, deze is geschoten na de periode dat Monica haar stem kwijt was en dus nog via een directe lijn naar Ibiza. Vanaf volgende week hoor je het duo weer gezellig samen vanuit de studio!S2E25 - Alleen al van het idee van een eerste date krijgt luisteraar Zenna rillingen over haar rug. Ze vindt het maar ongemakkelijk, weet niet wat ze moet doen óf hoe ze het aan moet pakken. Vandaar dat Monica & Kaj hun microfoons weer uit de kast pakken, om Zenna alle tips en tricks voor het daten te geven, uiteraard met eigen verhalen uit de oude doos.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!📧 Ook adverteren in deze podcast? Mail naar adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

DiNee 30:24
do 30 jun 2022

DiNee

S2E24 - We beginnen deze aflevering met een kleine disclaimer want het is in een andere vorm geschoten dan normaal. Dat zal deze én volgende week nog het geval zijn.Dat doet niet af aan de kwaliteit want wat hebben ze weer geleverd! Mo en Kaj helpen Emma met een voedingskwestie (hun grootste expertise), ze heeft namelijk altijd teveel eten voor alleen zichzelf en wat moet je dan? De solvers weten daar dus wel raad mee. Geproduceerd door: Tonny Media. Gebruik nu de code HELLOGEUZEGORGELS75 en krijg tot wel €75,- korting bij je eerste vier boxen. Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo! Ook adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Broederliefde 33:22
do 23 jun 2022

Broederliefde

Broederliefde S2E23 - Renée heeft een zus, die altijd haar kleding leent, maar dan zonder te vragen. Ze kan op haar kop gaan staan, rondjes draaien, bellen, maar niets lijkt te helpen. Hoe zorgt ze ervoor dat haar zus kapt met haar kleding jatten? Monica & Kaj gaan haar uiteraard proberen te helpen met het voor siblings mega herkenbare probleem.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!📧 Ook adverteren in deze podcast? Mail naar adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Bankzitters 41:26
vr 17 jun 2022

Bankzitters

S2E22 - Luisteraar Merel ligt het liefst het hele weekend alleen op de bank met een serietje en een zak chips. Ze is een echte introvert. Maar hoe verander je van een introvert naar een extrovert die altijd zin heeft in feestjes en het hele weekend wil stappen? Het tweetal trekt hun capes weer aan om dit FWP op te lossen.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels🥗 Gebruik nu de code HELLOGEUZEGORGELS75 en krijg tot wel €75,- korting bij je eerste vier boxen💙 Geuze & Gorgels Grabbelen is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail naar adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Door dik en dun 40:08
do 9 jun 2022

Door dik en dun

S2E21 - Kim heeft eigenlijk een best wel serieus probleem: haar vriend vindt dat ze wel iets kan afvallen. Op zich zou ze wel wat meer willen sporten, maar de manier waarop hij het zegt...Waar leg je de grens? Wat als je eigenlijk wel happy bent met je lichaam? En hoe maak je dat duidelijk aan je partner? Mo en Kaj geven antwoord op alle vragen, en leggen uit wanneer je kaolo sweety bent.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor een maand gratis Podimo!📬 Adverteren in deze podcast? Mail naar adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.