Geuze & Gorgels

Gemiddeld 3,5 gebaseerd op 34 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 34 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Geuze & Gorgels

Totaal 70 afleveringen

Of het nou gaat om influencen, vloggen, presenteren, muziek maken, een theatershow schrijven, typetjes doen of een kind opvoeden: Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) zijn er maar druk mee. De twee beste vrienden vinden dat ze elkaar te weinig zien en vegen vanaf nu elke week de overvolle agenda even leeg om de zin en onzin van hun levens door te nemen. Hoe is het om altijd ‘aan’ te staan? Kunnen mannen en vrouwen wel echt vrienden zijn? En hoe moet het straks verder? Even weg van de oppervlakte. Samen de diepte in.Geproduceerd door Tonny Media

In de shit 34:37
do 12 mei 2022

In de shit

S2E17 - Luisteraar Ingeborg heeft wel een enorm shitty FWP: ze gaat op date, maar kan alleen thuis nummer twee doen. What to do? Mo en Kaj komen tot haar redding en lossen met (niet zo) veel onderbroekenlol de FWP van Ingeborg op.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Grabbelen is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor zes maanden gratis Podimo!🍽 Ongemakkelijk hè. Kijk nu naar Eating with my Ex op Discovery+.👯 Voor meer informatie www.pivrecords.com of check @pivrecords op insta!Wil je hier nou ook bij zijn? Koop je kaartjes via deze link en krijg ook nog eens korting: https://shop.paylogic.com/0c893899b5bc41c2b30fc944ca76372d/ticketsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Voor het zingen de kerk uit 39:10
do 5 mei 2022

Voor het zingen de kerk uit

S2E16 - Luisteraar Georgina is single en zit met een waar FWP. Mannen vinden een condoom maar een moodkiller, maar zij heeft geen trek in een baby of een soa. Pratend over hun ontmaagding en eigen ervaringen met jeuk daarbenee, komen Mo en Kaj tot een oplossing voor onze Georgina.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels & stuur ook jouw FWP hier in!💙 Geuze & Gorgels Grabbelen is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor zes maanden gratis Podimo!🍽 Ongemakkelijk hè. Kijk nu naar Eating with my Ex op Discovery+.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een betere wereld begint bij jezelf 33:57
do 28 apr 2022

Een betere wereld begint bij jezelf

S2E15 - Berend ziet aardig wat beren (ha-ha) op de weg voor zijn vakantie naar Portugal. Berend heeft namelijk een elektrische auto, omdat hij graag rekening houdt met het milieu. Echter, het is een compleet onpraktisch vervoersmiddel om ver mee te reizen. Moet onze Berend niet gewoon even zijn milieuprincipes opzij zetten? Het tweetal bespreekt wat zij doen voor een betere wereld en of ze überhaupt wel geloven in klimaatverandering. Je zou denken dat het een serieuze aflevering wordt, maar niets is minder waar. 🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💜 Onze spin-off Geuze & Gorgels Grabbelen is exclusief te beluisteren én bekijken op Podimo. Gebruik deze link voor zes maanden gratis Podimo!🕶 OH MY! Festival vindt op 25 en 26 juni 2022 plaats in De Kuip in Rotterdam. Op de line-up staan de grootste hiphop, rap en afrobeats artiesten uit binnen- en buitenland, bekijk ze allemaal hier. Haal je tickets voor OH MY! Festival hier. 📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

SMS GEIL naar … 32:56
do 21 apr 2022

SMS GEIL naar …

S2E14 - Luisteraar Char zit het liefst de hele dag de sexten met haar vriend, maar die moet er niet zoveel van hebben. Met als resultaat dat ze alleen maar ongemakkelijke reacties terugkrijgt. Hoe los je dit op? Terwijl Monica nog even haar haar steilt, komen de problemsolvers tot een goede oplossing voor Char.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels💜 Onze spin-off Geuze & Gorgels Grabbelen is exclusief te beluisteren én bekijken op Podimo. Gebruik deze link voor zes maanden gratis Podimo!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nee, ik kan niet werken! 38:49
do 14 apr 2022

Nee, ik kan niet werken!

S2E13 - Ik word snel moe, hou op! Luisteraar Lisa vindt haar baan echt drie keer niks, maar haar zoektocht naar een nieuwe baan is alles behalve succesvol. Elke baan heeft nadelen, zo blijkt. Wat te doen? Gelukkig springen Monica en Kaj te hulp en lossen dit probleem op voor Lisa!🎙 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgels📚 Met de code 'GG' kun je 45 dagen Nextory gratis uitproberen op nextory.nl/Geuzegorgels📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

SAY CHEESE! 28:14
do 7 apr 2022

SAY CHEESE!

S2E12 - Opgetut en wel kwam luisteraar Amy bij de fotograaf om mooie pasfoto’s te maken. Dit plan is mislukt en nu staat ze de komende tien jaar voor schut in haar paspoort. Waarom zijn pasfoto’s toch altijd zo lelijk?! Onze ijdeltuiten gaan onder het genot van het Spaanse zonnetje hard aan de slag om deze First World Problem op te lossen. 🎙 Geproduceerd door: Tonny Media. 🧡 Volg ons op Instagram: @geuzeengorgelsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Ghosten 29:15
do 31 mrt 2022

Ghosten

S2E11 - Je kent het wel: ‘Vrienden’ waar jij geen zin meer in hebt maar zij wel in jou. Luisteraar Miro loopt hier tegenaan. Wat moet je doen in zo'n situatie? Een van de meest voorkomende & effectieve opties is ghosten, maar dit is direct ook de lafste optie. Tijd voor Monica en Kaj om dit FWP op te lossen, maar niet zonder het vooral over hun eigen ervaringen hiermee te hebben. Geproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram van Geuze & Gorgels!Met de code 'GG' kun je 45 dagen Nextory gratis uitproberen op nextory.nl/GeuzegorgelsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

F*cking vet 34:54
do 24 mrt 2022

F*cking vet

S2E10 - Ordinair zuipen en vervolgens ongezond schransen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Dat is dan ook precies waar luisteraar Merel *bliep* last van heeft. Hoe ga je uit, zonder gelijk jouw gezonde leefstijl te verpesten? Mo en Kaj trekken hun cape weer aan om dit FWP op te lossen. Dit doen ze onder het genot van een drankje, en pratend over wat ze straks gaan eten om zich écht goed in te kunnen leven.Geproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram van Geuze & Gorgels!🌴 Pre-order van 24 tot 27 maart jouw 'Op Ibiza is alles beter'-trui op geuzeengorgels.nl✈️ Klik hier en gebruik de code GeuzeGorgels50 voor €50 korting op alle bestemmingen op Transavia Holidays.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Hotspotting 40:07
do 17 mrt 2022

Hotspotting

S2E9 - Het land is weer volle bak open wat heerlijk is, maar minder voor de portemonnee. Horeca is namelijk, als je goed wil zitten, niet heel goedkoop. Dit is een groot probleem voor luisteraar Sjors. Het liefst zit zij elke dag op terras bij de allerleukste hotspots. Ze vraagt Monica & Kaj hoe zij omgaan met deze drang en gelukkig zijn de twee als het gaat om horeca échte ervaringsdeskundigen.Geproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram van Geuze & Gorgels!Met de code 'GG' kun je 45 dagen Nextory gratis uitproberen op nextory.nl/GeuzegorgelsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Houd je bek 28:44
do 10 mrt 2022

Houd je bek

S2E8 - Luisteraar Becca heeft last van luidruchtige, asociale gasten in de horeca, die iets te veel lol met zichzelf hebben. Maar wat kan je er aan doen? Terwijl Mo en Kaj bubble butts, waterkokermaaltijden en hun reizen die op de planning staan bespreken, bedenken ze ook nog een oplossing voor de FWP van Becca.Geproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram van Geuze & Gorgels!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.