Geuze & Gorgels

Gemiddeld 3,4 gebaseerd op 44 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 44 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Geuze & Gorgels

Totaal 128 afleveringen

Of het nou gaat om influencen, vloggen, presenteren, muziek maken, een theatershow schrijven, typetjes doen of een kind opvoeden: Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) zijn er maar druk mee. De twee beste vrienden vinden dat ze elkaar te weinig zien en vegen vanaf nu elke week de overvolle agenda even leeg om de zin en onzin van hun levens door te nemen. Hoe is het om altijd ‘aan’ te staan? Kunnen mannen en vrouwen wel echt vrienden zijn? En hoe moet het straks verder? Even weg van de oppervlakte. Samen de diepte in.Geproduceerd door Tonny Media

Taxi-Talk 49:05
do 21 sep 2023

Taxi-Talk

Luisteraar Jelmer heeft een first world problem: hij weet namelijk niet of hij nu moet praten tegen zijn taxi chauffeur of niet? Onze experts op het gebied van taxi’s nemen weten hier wel raad mee en schieten te hulp met eigen ervaringen.Verder zijn ze voornamelijk erg brak dus schiet het gesprek van hot naar her.📦 Bespaar met de code HELLOGEUZE85, tot wel €85,- op je eerste 4 boxen! Of klik hier. Voor oude en voor nieuwe HelloFresh’ers (als je meer dan een jaar geleden je lidmaatschap hebt opgezegd).💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgelsGeproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hungary for more? 45:54
do 14 sep 2023

Hungary for more?

S3E35 - We zijn aangekomen bij de laatste nabespreking van onze Videolandserie 'Geuze & Gorgels: Geen Controle'. Monica & Kaj sluiten 'm af in een prachtig hotel in Boedapest: moe maar voldaan. Volgende week zijn ze terug met het behandelen van jullie First World Problems. Bedankt voor het luisteren en kijken naar deze serie de afgelopen weken!🚍 Elke woensdag wordt 'Geuze & Gorgels: Geen Controle' uitgezonden op Videoland en gedurende deze periode staat de podcast in teken van de nabespreking. Even geen First Worlds Problems dus, maar onze eigen problemen on the road!💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgelsGeproduceerd door Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Eurotrip 37:00
do 7 sep 2023

Eurotrip

S3E34 - Er is niets gelogen over Bratislava: alles is kapot en vies. Maar de sfeer is verrassend goed in vergelijking met de vorige aflevering. Misschien komt het omdat Monica & Kaj hun agressie eruit hebben geslagen op een auto en met een tank over de camper zijn gereden. Of komt het toch door het geslachtsdeel van het naaktmodel? Of was het de oh zo gezellige camping waar ze hebben overnacht? U hoort het in de aflevering.🚍 Elke woensdag wordt 'Geuze & Gorgels: Geen Controle' uitgezonden op Videoland en gedurende deze periode staat de podcast in teken van de nabespreking. Even geen First Worlds Problems dus, maar onze eigen problemen on the road! Ontdek het brede assortiment van bol.com hier voor een vliegende start, van laptop tot schooltas.💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgelsGeproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Wenen in Wenen 42:51
do 31 aug 2023

Wenen in Wenen

Monica en Kaj beginnen het steeds zwaarder te krijgen met de trip. Ze hebben niet alleen genoeg van de crew, de camper en elkaar maar zijn ook niet blij met deze bestemming. We zitten namelijk in Wenen en dat is na het grote feest in Praag nogal een deceptie voor het duo. Het is dan ook geen verrassing dat ze naar de fles hebben gegrepen...🚍 Elke woensdag wordt 'Geuze & Gorgels: Geen Controle' uitgezonden op Videoland en gedurende deze periode staat de podcast in teken van de nabespreking. Even geen First Worlds Problems dus, maar onze eigen problemen on the road! Ontdek het brede assortiment van bol.com hier voor een vliegende start, van laptop tot schooltas.💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgelsGeproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Absinthijd 35:41
do 24 aug 2023

Absinthijd

S3E32 - We gaan naar een plaats waar Monica en Kaj eindelijk enthousiast over zijn. Praag schijnt het Amsterdam van Oost-Europa te zijn en de twee hebben wel zin in een feestje inmiddels. Maar ze gaan niet alleen feesten: ook de creativiteit wordt deze aflevering geprikkeld en Monica laat zien dat je niet met haar moet sollen.🚍 Elke woensdag wordt 'Geuze & Gorgels: Geen Controle' uitgezonden op Videoland en gedurende deze periode staat de podcast in teken van de nabespreking. Even geen First Worlds Problems dus, maar onze eigen problemen on the road! Ontdek het brede assortiment van bol.com hier voor een vliegende start, van laptop tot schooltas.💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgelsGeproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

LEIP(zig) 41:27
do 17 aug 2023

LEIP(zig)

S3E31 - Na een heftige nacht in de Ardennen rijden Monica & Kaj door richting Duitsland. Ze zijn naar Leipzig gestuurd. Leipzig is een karakteristieke stad vol met studenten, kunst en cultuur. Veel gebouwen herinneren aan de tijd dat de stad onderdeel was van de Sovjet-Unie. De perfecte locatie om naar een pretpark te gaan en een pornofilm te regisseren.🚍 Elke woensdag wordt 'Geuze & Gorgels: Geen Controle' uitgezonden op Videoland en gedurende deze periode staat de podcast in teken van de nabespreking. Even geen First Worlds Problems dus, maar onze eigen problemen on the road! 💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgelsGeproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Geen gepamper in de camper 33:29
do 10 aug 2023

Geen gepamper in de camper

S3E30 - Monica en Kaj zijn op roadtrip door Europa en de eerste stop is in de Ardennen. Hier zijn zij verplicht te gaan kamperen, wat een hoop gedoe oplevert. Maar niet zoveel als de door de productie geregelde camper waarin ze moeten rijden.Elke woensdag wordt 'Geuze & Gorgels: Geen Controle' uitgezonden op Videoland en gedurende deze periode staat de podcast in teken van de nabespreking. Even geen First Worlds Problems dus, maar onze eigen problemen on the road! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

PolyamoDrie 42:01
do 3 aug 2023

PolyamoDrie

S3E29 - Polyamorie, Kaj kan het zich niet voorstellen, Mo lijkt het soms best lekker. De luisteraar van deze week zit in een polyamoreuze maar wil het met een van de partners uitmaken. Ondanks zelf nooit in deze situatie te hebben gezeten weten Monica en Kaj natuurlijk wel alles van relaties, break-ups en loyaliteit dus schieten zij te hulp!💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels🤍 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo: DE INBOX.Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Huismannen 36:58
do 27 jul 2023

Huismannen

S3E28 - Deze week heeft luisteraar Ben advies nodig over het huishouden. Hij vraagt Mo en Kaj, de laatste twee mensen die hierover advies kunnen geven, om dit probleem te behandelen. Kaj's huis is alleen schoon door Jessie, en Mo laat twee keer per week de schoonmaker komen, desalniettemin delen ze graag hun wijsheden.💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels🤍 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo: DE INBOX.Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vieze praat 37:08
do 20 jul 2023

Vieze praat

S3E27 - Twee anonieme luisteraars vragen advies aan Monica en Kaj voor een vriendin. Die vriendin van deze twee vriendinnen wil dirty talk uitproberen bij haar vriendin, maar weet niet hoe dus daarom vroeg zij advies aan die vriendinnen en die dus weer aan Mo & Kaj, snappen we het nog? Nee, precies.✍️ Meld je hier aan voor de matchmaker voor het Subs en Singles café op Solar en Mysteryland💙 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels🤍 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo: DE INBOX.Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.