Geuze & Gorgels

Gemiddeld 3,5 gebaseerd op 43 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 43 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Geuze & Gorgels

Totaal 100 afleveringen

Of het nou gaat om influencen, vloggen, presenteren, muziek maken, een theatershow schrijven, typetjes doen of een kind opvoeden: Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) zijn er maar druk mee. De twee beste vrienden vinden dat ze elkaar te weinig zien en vegen vanaf nu elke week de overvolle agenda even leeg om de zin en onzin van hun levens door te nemen. Hoe is het om altijd ‘aan’ te staan? Kunnen mannen en vrouwen wel echt vrienden zijn? En hoe moet het straks verder? Even weg van de oppervlakte. Samen de diepte in.Geproduceerd door Tonny Media

Keuze, keuze 37:20
do 1 dec 2022

Keuze, keuze

S2E46 - Luisteraar Zing heeft last van keuzestress wanneer ze eten gaat bestellen. Het lang uitzoeken zorgt ervoor dat ze zichzelf onnodig uithongert, omdat er simpelweg zoveel keuze is qua eten. Hoe lost ze dit probleem op? Mo en Kaj helpen haar een handje. De twee hebben het ook over de overload aan podcasts en hun favoriete Nederlandse en buitenlandse gerechten. Meld je vandaag nog aan op SkyShowtime en betaal je hele leven lang de helft van de prijs! Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De verkeerde indruk 33:52
do 24 nov 2022

De verkeerde indruk

S2E45 - Luisteraar Paulien wil een goede eerste indruk maken op haar collega’s van haar nieuwe baan. Er was ook eens een tijd dat Mo en Kaj elkaar voor het eerst ontmoet hadden, namelijk bij de audities voor Concentrate. Wat was hun eerste indruk van elkaar? En kunnen mensen veranderen na die eerste indruk? Tot slot, heeft Kaj het even over zijn ervaring bij Special Forces VIPS.📺 Meld je vandaag nog aan op SkyShowtime en betaal je hele leven lang de helft van de prijs! 🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Uw ID alsjeblieft 41:21
do 17 nov 2022

Uw ID alsjeblieft

S2E44 - Luisteraar Liselotte van 25 dacht even peuken te halen bij de Albert Heijn, maar moest haar ID laten zien. Ze vertelde dat ze die niet nodig had als 25-jarige, maar kreeg alsnog haar peuken niet. Een echt probleem dus; wanneer moet je je ID laten zien als je boven de 25 bent? Jij weet van jezelf natuurlijk dat je oud genoeg bent, maar dat weet de controleur niet. Mo en Kaj hebben de perfecte oplossing voor haar. Verder kletsen de twee over verboden dingen die ze deden als tiener, de leeftijdsgrens van alcohol en jonger ingeschat worden.📺 Meld je vandaag nog aan op SkyShowtime en betaal je hele leven lang de helft van de prijs!🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Lijfstempels 40:21
do 10 nov 2022

Lijfstempels

S2E43 – Luisteraar Hannah van 17 jaar heeft stiekem haar eerste twee tattoos laten zetten en durft het haar moeder niet te vertellen. De twee ervaren rebellen, Monica en Kaj, zijn hier om haar te helpen bij dit probleem. Daar hoort uiteraard bij dat hun eigen tattoos aan bod komen, plus de oude tongpiercing van Mo. Wat vonden de ouders ervan? Tot slot is er superleuk nieuws, want Mo gaat de nieuwe Bachelorette presenteren!📺 Meld je vandaag nog aan op SkyShowtime en betaal je hele leven lang de helft van de prijs!🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Niet grappig. 39:44
do 3 nov 2022

Niet grappig.

JE KUNT OP ONS STEMMEN BIJ DE DUTCH PODCAST AWARDS VIA DEZE LINK S2E42 – Vriendinnen Maria en Lotus gaan helemaal stuk om de meest grove dingen, maar hun andere vrienden zijn daar niet van gediend. Wat moet je doen als je vriendengroep je grove humor maar niks vindt? Met dit probleem kun je natuurlijk bij niemand beter terecht dan onze twee grove grappenmakers. Kaj heeft bovendien meegedaan met Special Forces VIPS, dus daar moet ook over gebabbeld worden.Meld je vandaag nog aan op SkyShowtime en betaal je hele leven lang de helft van de prijs!Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo! Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Paupernaise 44:14
do 27 okt 2022

Paupernaise

🏆 JE KUNT OP ONS STEMMEN BIJ DE DUTCH PODCAST AWARDS VIA DEZE LINK 🏆S2E41 - Luisteraar ‘bla, bla, bla’ is niet alleen de allergrootste hater van polonaises, maar ook van mensen die hem in de polonaise willen trekken. Zijn haat is zo groot dat hij er agressief van wordt. Aangezien hij zich nergens anders mee kan bezighouden, moeten Monica en Kaj dit probleem zo snel mogelijk voor hem oplossen. Om ook wat liefde in de podcast te gooien, vertelt Mo eerst over haar mooiste vriendschappen.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Lady in orange 32:33
do 20 okt 2022

Lady in orange

S2E40 - Debora dacht even leuk een spraytan te nemen op Bali, maar kwam thuis van een koude kermis. Misschien dachten ze daar dat ze haar thuisland Nederland miste, want de meid is volledig oranje geworden. Je kunt er niets aan veranderen, dus hoe zet je zoiets van je af? 🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De onderneemgame 30:36
do 13 okt 2022

De onderneemgame

S2E39- Luisteraar Anoniempje zit eraan te denken om een eigen webshop te starten, maar weet niet hoe ze moet beginnen. Ondanks dat ze het heel graag wil, durft ze ook de eerste stap niet te zetten. Met dit probleem is ze bij het juiste adres, want onze Mo en Kaj zijn uiteraard ervaren op het gebied van ondernemen. Voordat ze haar gaan helpen, duiken de twee eerst in het verleden, met name in de kinderfeestjes en fantasieën als kind.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Hormoanen 34:11
do 6 okt 2022

Hormoanen

S2E38 - Danique doet, een aantal dagen per maand, ontzettend boos en onredelijk tegen haar vriend. De hormonen gieren door haar lijf wanneer ze ongesteld is. Super zonde, want Danique geeft haar leven over het algemeen bijna een tien! Ze vraagt Mo en Kaj om advies voor haarzelf én haar vriend. Want hoe moet hij er nou mee omgaan? Onze twee superhelden pakken dit probleem bloedserieus aan in deze aflevering. Als allereerst, gaat het even over de basisschool en de nostalgie om weer in je oude straat te lopen van vroeger.🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

IDC 45:47
do 29 sep 2022

IDC

S2E37 - Anne heeft een vriendin die haar de hele dag door Snapchats stuurt. In de trein, onderweg naar school en bij een ochtendwandeling. Daar zit ze natuurlijk totaal niet op te wachten. Maar hoe moet ze dat overbrengen zonder lullig te zijn? De twee meest beschaafde mensen op aarde, Monica en Kaj, hebben daar een perfect antwoord op. Ze gaan eerst in gesprek over de welbekende gorilla Bokito.Gebruik de kortingscode 'kaj15' voor korting op Your Daily Health Pack🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.