FunX Bingewatch

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van FunX Bingewatch

Totaal 154 afleveringen

FunX Bingewatch helpt je door de jungle van series heen met binge-tips en updates, zodat je helemaal up-to-date bent. Ben je door jouw favoriete series heen of kan je wel wat kijkadvies gebruiken? Dan is Binge Watch dé plek waar FunX je tipt over de spannendste, engste en vooral leukste series die je kan checken.

#154 – Pakt HBO groots uit met een krankzinnig dure serie over Napoleon? 58:28
vr 15 okt 2021

#154 – Pakt HBO groots uit met een krankzinnig dure serie over Napoleon?

De maker van True Detective werkt aan een ambitieuze serie over niemand minder dan Napoleon. De maker van The Americans komt met een verhaal over een nogal schuldbewuste seriemoordenaar. En de makers van Bingewatch hebben nog veel meer lekkere serienieuwtjes voor je in de aanbieding!

#153 – De cultfilm Trainspotting wordt een serie! 01:18:03
vr 8 okt 2021

#153 – De cultfilm Trainspotting wordt een serie!

Één van de meest besproken cultfilms van de jaren ’90 wordt opgevolgd door een serie. Na Lebron James begint ook NBA-ster Kevin Durant zich te bemoeien met series. De eerste spin-off van Game Of Thrones komt steeds dichterbij. En Netflix heeft na Squid Game en The Chestnut Man opnieuw een belachelijk goede serie gemaakt.

#152 – Nieuwe serie van de maker van Peaky Blinders! 01:16:57
vr 1 okt 2021

#152 – Nieuwe serie van de maker van Peaky Blinders!

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van het Netflix fan event TUDUM, dus natuurlijk besteden we aandacht aan al het nieuws wat daar gedropt werd. Verder hebben we goed nieuws voor de fans van superheldenserie The Boys én de maker van Peaky Blinders komt met een nieuwe serie.

#151 – Hebben die jongens van de Emmy’s er een beetje verstand van? 01:15:55
vr 24 sep 2021

#151 – Hebben die jongens van de Emmy’s er een beetje verstand van?

De Emmy’s zijn uitgereikt en daar vinden Niels en Jochgem natuurlijk wat van. Ook lopen ze even alle series die deze week van start gaan met je door. En dat zijn er nogal wat. Nogal goeie series ook. Wat te denken van misschien wel het beste scifi-verhaal ooit, een serie over de Black Mafia Family […]

#147 – Dexter komt de losse eindjes vastknopen en een reboot van The Office? 01:18:41
vr 27 aug 2021

#147 – Dexter komt de losse eindjes vastknopen en een reboot van The Office?

Jochgem is afgelopen week vader geworden, en dus moet BingeWatch het voor het eerst ooit doen zonder “de Messi van de series”! Niels praat je deze week samen met Daniel bij over een mogelijke reboot van The Office, een nieuw seizoen Dexter, docu’s over Feyenoord en Fernando Alonso en een nieuw seizoen van Empire. Verder […]

#146 – Eminem gaat acteren en AMC komt met twee hele hele brute series. 01:20:47
vr 20 aug 2021

#146 – Eminem gaat acteren en AMC komt met twee hele hele brute series.

Eminem kruipt in de huid van een legendarische FBI-informant. AMC – de thuishaven van Breaking Bad en Better Call Saul – komt met premieredata voor twee nogal brute series. We hebben de trailer van een When They See Us-achtige serie en één van een nieuwe docureeks die naadloos aansluit bij alle verschrikkingen die momenteel in […]

#145 – Nieuwe serie van de maker van Ted Lasso. 01:19:52
vr 13 aug 2021

#145 – Nieuwe serie van de maker van Ted Lasso.

De nieuwsdroogte houdt nog een beetje aan, maar er is wel nieuws rondom één van de makers van Ted Lasso. Ook hebben we de eerste trailer van de verfilming van de duistere comic Y: The Last Man én het is de week waarin Nicole Kidman te zien is in haar nieuwste serie Nine Perfect Strangers.