Film Fans Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Film Fans Podcast

Totaal 547 afleveringen

Welkom bij Film Fans Podcast. De wekelijkse podcast waarin Nils Timmer en Narana Cober je meenemen in de wereld van films en bespreken daarin de meest opvallende nieuwsitems van afgelopen week, trailers, reviews en de films die de komende week in de bioscopen verschijnen.

#287: De dochter van Dracula, actieheld Daisy Ridley en een AI gegenereerde Emma Stone 01:03:00
di 16 mei 2023

#287: De dochter van Dracula, actieheld Daisy Ridley en een AI gegenereerde Emma Stone

It’s a wrap! De nieuwe Hellboy film is klaar met filmen. Er komt een nieuwe Universal Monster op het grote doek en misschien is het wel Dracula’s Dochter. De Tower of Terror-film van Disney heeft zijn regisseur gevonden. Na 7 jaar gaat Mel Gibson weer terug op de regisseursstoel zitten. Daisy Ridley wordt een keiharde actieheld in Cleaner. Emma Stone lijkt wel AI gegenereerd in de trailer van Poor Things. Heb je ooit nagedacht hoe een snack als de Flamin' Hot Cheetos uitgevonden is? In de trailer van Flamin' Hot zie je het. En de trailer van Bird Box Barcelona kwam voor ons ineens uit het niets, we hebben hem voor de zekerheid door een blinddoek gekeken. De dingen die wij voor de Podcast doen… levensgevaarlijk!   Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#286: Guardians of the Galaxy: Vol. 3, Dune: Part Two & The Meg 2 01:30:12
di 9 mei 2023

#286: Guardians of the Galaxy: Vol. 3, Dune: Part Two & The Meg 2

We bespreken geheel spoilervrij Guardians of the Galaxy: Vol. 3 en aan het einde van de aflevering gaan we nog even door met spoilers. De hele filmwereld staat op zijn kop, want de Writers Guild of America is aan het staken. Wat dit precies inhoudt en waarom ze dit doen leggen we je in deze aflevering uit. Guy Ritchie heeft nog twee films in aantocht, maar hij is al bezig aan de casting voor een nieuwe film over een ontsnapping van een onderhandelaar. Formule 1 belooft de beste race-film te gaan worden met Joseph Kosinski aan het roer. Nicolas Cage komt terug voor een vervolg op Lord of War. Dune Part Two laat in de trailer net genoeg zien om de kijker lekker te maken, maar verraad geen grote dingen. De trailer die wel van alles verraad is de trailer van Meg 2: The Trench. Niet één, maar drie fluffing Megalodons!   Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#285: Dodge, Duck, Dip, Dive and Dune 01:26:27
di 2 mei 2023

#285: Dodge, Duck, Dip, Dive and Dune

Na bijna 20 jaar komt Nils zijn droom uit, Dodgeball komt terug! De vraag van deze aflevering is; hoe spreek je de x in Godzilla x Kong: The New Empire uit? Er komt een nieuwe Street Fighter film. Tijdens CinemaCon in Las Vegas is weer veel bekendgemaakt, onder andere een nieuwe film van Transformers. Officiële beelden van Dune zijn vrijgegeven en het plot van Kung Fu Panda. We zien een jonge Coriolanus Snow in de trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. De gepensioneerde Poirot krijgt wel een hele enge opdracht in de trailer van A Haunting in Venice. Voetbalcoach Thomas Rongen gaat het voetbalteam van Amerikaans-Samoa naar de top helpen in Next Goal Wins en een tiener wil zijn droom waarmaken om autocoureur te worden in de trailer van Gran Turismo.   Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#284: Serie Fans Podcast 01:05:09
di 18 apr 2023

#284: Serie Fans Podcast

Welkom bij Serie Fan Podcast! Voordat je begint te stuiteren van enthousiasme; het is alleen voor deze week. We duiken in de aankomende series die met films te maken hebben. Zo krijgen we bijvoorbeeld 7 seizoenen van een Harry Potter serie. We zien Colin Farrell schitteren als The Penguin in de trailer van de gelijknamige serie. Een stel harige monstertjes maken China onveilig in de trailer van Gremlins: Secrets of the Mogwai. Vanaf september kunnen we een kijkje nemen in The Continental van de jaren zeventig. De maandkosten voor de HBO Max en Discovery+ fusie (in Amerika) zijn bekend gemaakt. Heb je zin in een bloederige komedie oorlogsfilm? Kijk dan eens de trailer van Blood and Gold.   Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Heb je zin in nog meer Film Fans? Wij zijn in de aflevering van 11 april te horen bij Ruud Vos’ podcast niet-Duimpjeworstelen; Fennessey Film Festival 03: https://www.cinimma.nl/post/fff03. Vergeet niet te stemmen!   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#283: Rey Skywalker is terug! The Super Mario Bros. Movie review 01:19:30
di 11 apr 2023

#283: Rey Skywalker is terug! The Super Mario Bros. Movie review

We beginnen de aflevering met een spoiler-vrije review van The Super Mario Bros. Movie. Nils heeft een weekend lang naar zijn scherm gestaard, want hij heeft (op afstand) Star Wars Celebration in London gevolgd en er zijn wat mooie nieuwe projecten bekend gemaakt. James Mangold gaat een DC film met horrortintjes maken over de briljante wetenschapper Alex Olsen. Zou er ooit een DC en Marvel mash-up film komen? Chloe Zhao gaat een film regisseren over de vrouw van William Shakespeare. Animatiestudio Illumination gaat op reis van New England naar de Bahamas in de trailer van Migration en Kamala Khan, Monica Rambeau en Carol Denvers wisselen van plek in de trailer van The Marvels.   Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Heb je zin in nog meer Film Fans? Wij zijn in de aflevering van 11 april te horen bij Ruud Vos’ podcast niet-Duimpjeworstelen; Fennessey Film Festival 03: https://www.cinimma.nl/post/fff03. Vergeet niet te stemmen!   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#282: You’re welcome, geen dank je! 01:10:34
di 4 apr 2023

#282: You’re welcome, geen dank je!

We hebben een rectificatie over het Quentin Tarantino nieuws van afgelopen keer. Heel veel kleine nieuwtjes, maar wel met een grote impact met onder andere; Shrek 5 is officieel aangekondigd en er is nieuws uit de JWU, de John Wick Universe en er is castingnieuws rondom The Instigators. Disney is druk met de remakes van hun tekenfilms en Lilo & Stitch is nu aan de beurt. Dwayne Johnson spreekt ons toe vanaf een prachtig strand op Hawaii. Scarlett Johansson vraagt aan Jason Schwartzman of hij haar naakt wil zien in de trailer van Asteroid City. Chris Hemsworth leeft in de teaser van Extraction 2, terwijl Ben Affleck wordt gehypnotiseerd in de trailer van Hypnotic. En Xolo Maridueña verandert in een blauwe variant van Bumblebee in Blue Beetle.   Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

Film Fans Review: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (zonder en met spoilers) 26:23
zo 2 apr 2023

Film Fans Review: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (zonder en met spoilers)

Een charmante plannensmeder, een onzekere magiër, een gedaantewisselaar en een barbaar lopen een bar binnen.... Het klinkt als het begin van een slechte grap of het begin van een episch verhaal. Beide zijn misschien wel waar in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Deze bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch mis.   Samen met niemand minder dan Ruud “de twingste eeuwse” Vos beginnen we de review zonder spoilers en gaan na de eindtune verder met spoilers.   Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is nu te zien in de bioscoop.   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter via Apple Podcast, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Steun ons financieel via http://bit.ly/FFPPatreon. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#281: De wereld van John Wick + John Wick: Chapter 4 review 01:17:48
di 28 mrt 2023

#281: De wereld van John Wick + John Wick: Chapter 4 review

Wij willen meer John Wick! En gelukkig zijn we niet de enige, want producent Erica Lee vertelt wat ze allemaal van plan zijn met de franchise. Kumail Nanjiani en Patton Oswalt gaan samen geesten vangen. Robert Pattinson en Robert Downey Jr. zijn in gesprek om in de nieuwe film van Adam McKay te schitteren. De releasedatum van Killers of the Flower Moon is bekend gemaakt. In de trailer van Knights of the Zodiac kom Mackenyu erachter dat hij superkrachten heeft gekregen om een godin te beschermen. Josh Lucas komt er juist achter dat hij best wat superkrachten zou kunnen gebruiken (maar helaas niet heeft), omdat hij ieder moment opgeslokt kan worden door een mythisch wezen in de trailer van The Black Demon en zoals de titel al aangeeft hoor je in deze aflevering onze spoilervrije EN spoiler review van John Wick: Chapter 4.   Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer? Je zou onze podcast al kunnen steunen voor één euro per maand en daar krijg je leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#280: Frankenstein, Hellboy, Superman & Quentin Tarantino – Shazam! Fury of the Gods review 01:16:07
di 21 mrt 2023

#280: Frankenstein, Hellboy, Superman & Quentin Tarantino – Shazam! Fury of the Gods review

We hebben 3 weken nieuws in te halen, dus we hebben de leukste nieuwtjes uit de vijver gevist. We weten waarschijnlijk waar Quentin Tarantino’s laatste film over gaat. De nieuwe Hellboy-acteur is bekend gemaakt. Er is weer nieuws rondom Guillermo del Toro. Florence Pugh en Andrew Garfield gaan samenwerken in een liefdesdrama en Cillian Murphy en Ciarán Hinds gaan samenwerken in een historische fictie-film. John Cena gaat Awkwafina beschermen tegen Simon Liu in Grand Death Lotto. Er is een DC-update met regisseursnieuws en niet-regisseursnieuws. Rosario Dawson is in een wel heel spooky huis komen wonen in de trailer van Haunted Mansion, terwijl Jennifer Lawrence er alles aan doet om een 19-jarige jongen in bed te krijgen in No Hard Feelings.   Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.

#279: Oscarwinnaars 2023 01:40:07
di 14 mrt 2023

#279: Oscarwinnaars 2023

De winnaars van de Oscars 2023 zijn bekend gemaakt in weer een bomvolle show vol liefde voor films maken in het algemeen. Speciaal voor de mensen die tijdens de Oscaruitreiking achter de mevrouw met de witte jurk met de enorme schelp-oester-ding-kraag zaten (en iedereen die niet gekeken heeft) bespreken wij alle hoogtepunten en de winnaars. En over winnaars gesproken… Zal Ruud zijn winning streak behouden? En wie heeft er dit jaar de Oscarwedstrijd van alle online inzendingen gewonnen? Je hoort het in deze aflevering.   Ben je nieuwsgierig geworden naar Ruud Vos? Hij maakt zelf ook een podcast; Duimpjeworstelen: www.duimpjeworstelen.nl . Elke aflevering neemt hij het op tegen een gast, met wie hij van mening verschilt over een specifieke film.   Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast   Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.