EFFE RELATIVEREN de podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van EFFE RELATIVEREN de podcast

Totaal 86 afleveringen

In EFFE RELATIVEREN de podcast, gaat Kaj Gorgels in gesprek met verschillende boeiende gasten. Geen vaste thema’s, geen restricties, geen vaste opbouw, gewoon effe lekker slap relativeren en voor de rest zien we het allemaal wel, toch!?

MAARTEN OVERSIER over REÏNCARNATIE, FAMILIEBANDEN en TRANSGENERATIONELE TRAUMA’S 01:11:26
wo 28 sep 2022

MAARTEN OVERSIER over REÏNCARNATIE, FAMILIEBANDEN en TRANSGENERATIONELE TRAUMA’S

Vandaag schuift Maarten Oversier aan bij Kaj. Maarten is sinds hij klein is zijn talent voor het waarnemen aan het ontwikkelen. Hij heeft van zijn talent zijn baan gemaakt als regressie- en reïncarnatietherapeut. Ze hebben het over reïncarneren, transgenerationele trauma’s oplossen en openstaan voor wijsheden van oude volksstammen. Verder vertelt Maarten over zijn ervaringen met deze volkeren en in contact staan met oergevoelens. Als je geïnspireerd bent geraakt door Maarten's verhalen, is zijn boek Bestaansrecht iets voor jou. Het is tijd voor Effe Relativeren!Geproduceerd door: Tonny Media.Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TESS SCHOLTEN over TIKTOK dominantie, VIRAAL gaan op PORNHUB en eigen ONDERNEMING 01:04:18
di 13 sep 2022

TESS SCHOLTEN over TIKTOK dominantie, VIRAAL gaan op PORNHUB en eigen ONDERNEMING

Vandaag schuift een oude bekende van Kaj aan: Tess Scholten is eigenaar van For You Agency, waar Nederlands grootste TikTokkers zich aan verbinden. Begonnen met zelf filmpjes te maken op het platform, bouwt ze nu aan een bedrijf die zich puur daarop richt. Ze heeft naar eigen zeggen nog nooit zo’n spannende stap gezet, omdat ze destijds moest stoppen met haar vaste baan. Inmiddels is ze samen met beste vriendin al twee jaar owner van dit goedlopende bedrijf, maar dit is niet altijd zo hard gegaan. Al met al genoeg om effe te relativeren met Tess!En wil je meer weten over Tess en For You Agency: luister dan naar haar eigen podcast. Geproduceerd door: Tonny Media.🎞 Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

GWEN VAN POORTEN over BURN OUTS, SOBRIETY en HAAR BOEK 01:00:40
wo 31 aug 2022

GWEN VAN POORTEN over BURN OUTS, SOBRIETY en HAAR BOEK

Daar zijn we weer zoals je van ons gewend bent! Dit keer kletst Kaj met Gwen van Poorten. De presentatrice, die je ongetwijfeld kent van programma's als Spuiten & Slikken, 3Lab, 3 op Reis en haar eigen podcast Met Zijn Allen, kreeg op haar 22e een burn-out. Dit zorgde voor een concrete verandering in haar leven. Zo verwijderde ze WhatsApp, staat ze nu in de weekenden nuchter te raven en houdt ze vaak een telefoondetox. In haar zelfhulpboek 'Voeten in het stopcontact' (pre-order) en haar branding 'Met Zijn Allen' krijgt ze anderen weer op de been en laat ze vaak haar eigen ervaringen naar voren komen. Al met al, genoeg om effe over te relativeren!Geproduceerd door: Tonny Media. 🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering! ✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

FLEMMING over SUCCES, HUILEN IN DE BACKSTAGE & EIGEN PAD KIEZEN 42:04
wo 27 jul 2022

FLEMMING over SUCCES, HUILEN IN DE BACKSTAGE & EIGEN PAD KIEZEN

Effe Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken. Vandaag te gast: de jonge hitmaker Flemming Viguurs. Met zijn eerste eigen nummer ‘Amsterdam’ wist hij de hitlijsten in Nederland over te nemen en heeft sindsdien niet stilgezeten. Zei zijn vaste baan op en zette alles aan de kant voor zijn carrière, en met succes. Na twaalf keer op de bühne hebben gestaan bij de Vrienden van Amstel, is zijn agenda de komende maanden volgepland. Tijd heeft hij deze zomer dus niet. Gelukkig had hij nog wel een plekje vrij om de afgelopen periode te relativeren. Hoe is het om op zo’n jonge leeftijd door te breken en midden in het artiestenleven te staan? Zo groot worden als Guus Meeuwis: dat is de droom.Geproduceerd door: Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!👕 Krijg nu 25% korting op je eerste order op Bamigo.com met de code KAJ25.✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TABE YDO over BURN-OUTS, ONE DAY METHODE en PATRONEN DOORBREKEN 01:09:02
wo 20 jul 2022

TABE YDO over BURN-OUTS, ONE DAY METHODE en PATRONEN DOORBREKEN

Effe Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken. Vandaag is Tabe Ydo (of Ijdo) te gast in de podcast. Tabe heeft, nadat hij meermaals met een burn-out te maken heeft gehad, zijn leven radicaal omgegooid. Hij haalt nu naar eigen zeggen veel meer uit zijn dag en heeft een boek over deze methode van leven geschreven genaamd: 'One Day Methode'. Dit boek heeft Kaj ook geholpen toen hij even zijn draai kwijt was, een paar maanden geleden. Hoe maak je zo'n turn en wat heb je er op lange termijn aan? En er komt een nieuw boek aan. Al met al genoeg om effe over te relativeren met Tabe!Geproduceerd door: Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!👕 Krijg nu 25% korting op je eerste order op Bamigo.com met de code KAJ25.✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

DAVE ROELVINK over AFKICKEN, SPIRITUALITEIT en VADER ZIJN 55:32
wo 13 jul 2022

DAVE ROELVINK over AFKICKEN, SPIRITUALITEIT en VADER ZIJN

Effe Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken. Vandaag te gast: Dave Roelvink. Dave was een van de eerste gasten in deze podcast maar sindsdien is er veel in zijn leven veranderd. Zo wist niemand dat hij dat gastoptreden net uit de afkickkliniek was gekomen om te werken aan zijn alchohol & drugsverslaving. Nu is hij twee jaar clean en gaat met een eigen onderneming anderen helpen in hun strijd tegen verslaving. En hij is vader geworden van een prachtig knulletje. Al met al, genoeg om effe over te relativeren!Geproduceerd door: Tonny Media. Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering! Bij Air Up nu 15% korting op alle flessen met de kortingscode ‘relativeren’ via de link:  https://airup.link/3bZT7NL #ad Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

DAAN BOOM over THE DEAN, PASSIES ONTDEKKEN & DUIZEND POTEN 01:10:07
wo 6 jul 2022

DAAN BOOM over THE DEAN, PASSIES ONTDEKKEN & DUIZEND POTEN

Effe Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken. Vandaag te gast: Daan Boom a.k.a. The Dean. Deze aflevering kijken Kaj en Daan naar hun overeenkomsten en verschillen. Zo hebben ze allebei niet gestudeerd, maar zijn ze wél gekomen waar ze willen zijn. Allebei in het theater gestaan, maar vonden beide net niet hun draai. Verder vertelt Daan over zijn avontuur als The Dean en beantwoorden ze de vragen: van wie neem je advies aan en wie niet?Geproduceerd door: Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

VIVIAN HOORN over LICHAAMSVORMEN, IBIZA en ZELFLIEFDE 01:01:33
wo 29 jun 2022

VIVIAN HOORN over LICHAAMSVORMEN, IBIZA en ZELFLIEFDE

Effe Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken. De derde gast dit seizoen is niemand minder dan influencer en fotografe Vivian Hoorn. Kaj en Vivian zijn absoluut geen onbekenden van elkaar en lijken naar eigen zeggen zelfs iets teveel op elkaar. Normaliter maken ze platte grappen, maar nu hebben ze een diepgaand gesprek over hoe men zichzelf ziet en wat hierin als norm wordt geschaald, iets waar Viv zich tegen afzet - alleen is niet iedereen zo openminded en positief als zij. Het perfecte moment om effe een goed potje te relativeren dus!Geproduceerd door: Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!✈️ Boek nu je reis met Srprs.me, en ontvang €50 korting via www.srprs.me/korting/efferelativeren.✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TROBI over LUXE TRIPJES, NAAM MAKEN en ZIJN RELATIE 56:15
wo 22 jun 2022

TROBI over LUXE TRIPJES, NAAM MAKEN en ZIJN RELATIE

EFFE Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken.Als tweede gast hebben we Trobi on the Beat, ook wel Bryan du Chatenier, te gast. Als je op je negende al begint met draaien, voelt het als roeping in je leven. De jonge producer zit dus al lang in het vak en collabs met grote artiesten zijn niet speciaal meer. Daarom kijkt hij nu over de grens voor samenwerkingen. Trobi is voorzichtig gezegd geobsedeerd met muziek. Tot ongenoegen van zijn vriendin. Met een nieuw album en midden in zijn zomertour is dit hét perfecte moment om effe met hem te relativeren.Geproduceerd door: Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!✈️ Boek nu je reis met Srprs.me, en ontvang €50 korting via www.srprs.me/korting/efferelativeren.✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

SUZANNE SCHULTING over PUBLICITEIT, LIEFDE & NIEUWE LEVENSFASE 01:06:33
wo 15 jun 2022

SUZANNE SCHULTING over PUBLICITEIT, LIEFDE & NIEUWE LEVENSFASE

EFFE Relativeren is terug, met hetzelfde format in een iets ander jasje gestoken. We trappen af met een hele bijzondere gast, namelijk Nederlands succesvolste shorttrackster Suzanne Schulting. Suzanne is pas 24 jaar maar heeft al een behoorlijke track record. Zo veroverde ze in 2015 haar eerste individuele wereldbekermedaille in het shorttrack. Hierop volgen nog vele prijzen, waaronder meerdere Olympische medailles. Niet alleen met schaatsen bouwt Suzanne aan haar carrière, ook op social media doet ze het goed. Met bijna 1 miljoen volgers is haar bereik groter dan ooit maar dat lijkt haar allemaal weinig te doen.Met een nieuwe relatie en een nieuw schaatsseizoen in het vooruitzicht is dit hét perfecte moment om effe met haar te relativeren.Geproduceerd door: Tonny Media. ✈️ Boek nu je reis met Srprs.me, en ontvang €50 korting via www.srprs.me/korting/efferelativeren.✉️ Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.