Een Fris en Vurig Liedje: Een Game of Thrones podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Een Fris en Vurig Liedje: Een Game of Thrones podcast

Totaal 60 afleveringen

Dit is dé Nederlandstalige podcast over Game of Thrones! Prijswinnend en befaamd. In 2019 zijn we weer terug met een wekelijkse aflevering over Game of Thrones. Feedback, liefdesverklaringen en beledigingen kunnen gestuurd worden naar: frisenvurigliedje@gmail.com, verder kun je ons volgen op Twitter en Facebook. Voor meer info: www.frisenvurigliedje.nl

Nieuwjaarsspecial: House of the Dragon Seizoen 1 01:46:09
do 29 dec 2022

Nieuwjaarsspecial: House of the Dragon Seizoen 1

Speciaal voor jou: een nieuwjaarsspecial van een Fris en Vurig Liedje over het eerste seizoen van House of the Dragon. Did the dagger happen? Zijn draken de troefkaart van HotD? Was dat nou een scheetje?

Vooruitblik op Het Huis der Draken 56:36
wo 17 aug 2022

Vooruitblik op Het Huis der Draken

Yes, we zijn terug in je feed! Want HBO brengt ons een nieuwe Game of Thrones serie: House of the Dragon. Sicco, Anna Luna, Sander en Esther blikken vooruit op deze serie vol draken, politieke intriges, Matt Smith en nog meer draken. Én we vertellen je meer over de nieuwe podcast Skip Intro, waar wij het seizoen gaan recappen. * The Genetics of Dragons: https://www.youtube.com/watch?v=4aoFCZGr3LY&ab_channel=PrestonJacobs

Ondertussen op Zweinstein 01:49
vr 19 mrt 2021

Ondertussen op Zweinstein

Het is nogal altijd angstvallig stil in Westeros, misschien tijd voor een uitstapje naar Zweinstein. Met de eerste Nederlandstalige podcast over Harry Potter worden al je prangende vragen beantwoord! We onthullen goedbewaarde geheimen en wijzen de vreemdste plotholes aan met de FeVL crew!

Ondertussen bij de Vierkante Ogen Show 01:17
wo 23 sep 2020

Ondertussen bij de Vierkante Ogen Show

Een Fris en Vurig Liedje is in Winterslaap, maar wij podcasten vrolijk door over popcultuur in: De Vierkante Ogen Show. Kom ook eens luisteren naar je favo podcasters die praten over een heel ander onderwerp: Undercover.

Dany Special 01:49:21
wo 2 sep 2020

Dany Special

Een special, helemaal over zij met de meeste namen. De moeder der draken, de ongebrande (cashewnoot), ster van mijn sterren: Daenerys Targaryen. Zat het er altijd al in dat Dany dikke craycray zou gaan, of was het een verrassing? Je zult het weten na het beluisteren van deze podcast.

G(r)oT(e) Terugblikaflevering 01:50:04
za 4 apr 2020

G(r)oT(e) Terugblikaflevering

De cast van Fris en Vurig Liedje kijkt nog een keer terug! Op de serie, de boeken en de jaren plezier die Game of Thrones ons heeft geboden. Favoriete dood? Beste quote? Hongersnood? Dat alles en het beste bloot in deze aflevering.

Update: Te piloten, of niet te piloten 23:40
ma 11 nov 2019

Update: Te piloten, of niet te piloten

Zo veel nieuws en zo weinig tijd! D & D maken zichzelf onmogelijk, pilotafleveringen worden afgeschoten en andere series mogen zonder pilot door. Het is wat.

Meer Verwacht Van Seizoen Acht 01:56:37
zo 9 jun 2019

Meer Verwacht Van Seizoen Acht

Met weemoed en met enige wrok kijken we terug op het laatste seizoen van Game of Thrones. Wie zijn ons onterecht niet ontvallen, en wat vonden we de vetste scenes?

S08E06 – De IJzeren Troon 01:32:56
wo 22 mei 2019

S08E06 – De IJzeren Troon

Daar staan we dan... Iedere stap die we zetten die leidde naar hier. Nu de weesdraak van Dany de IJzeren Troon tot een platte schijf heeft vermaakt is het over met het spel der tronen.

S08E05 – De Bellen 01:36:25
wo 15 mei 2019

S08E05 – De Bellen

De een na laatste aflevering alweer is de aflevering met de bellen. Een gekke koningin, fanservice Cleganebowl met high ground voor de Rijdende Berg en een bitter einde voor team twincest.