Dit Komt Nooit Meer Goed

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Dit Komt Nooit Meer Goed

Totaal 7 afleveringen

Roos Schlikker en Malou Holshuijsen gaan op zoek naar non-succesverhalen. Op welk moment in je leven dacht je: Dit komt nooit meer goed!? Met oa: Kluun, Martine Sandifort, Ronald Giphart, Leo Blokhuis, Catherine Keyl en Dolly Bellefleur. 

6 – Catherine Keyl & ‘De Oplichters’ 51:17
do 17 jun 2021

6 – Catherine Keyl & ‘De Oplichters’

In de zesde aflevering van Dit komt nooit meer goed wordt Catherine Keyl besodemieterd waar ze bij staat, heeft Malou een one night stand naast haar oma en heeft Roos geen zin om te sterven.

5 – Leo Blokhuis & ‘De Ouders’ 48:00
do 10 jun 2021

5 – Leo Blokhuis & ‘De Ouders’

In de vijfde aflevering van Dit komt nooit meer goed heeft Leo Blokhuis een moeilijk gesprek met de dominee, komt Malou in de problemen tijdens haar radioshow en grijpt Roos (wederom) naar tissues.

4 – Martine Sandifort & ‘meubilair’ 55:17
do 3 jun 2021

4 – Martine Sandifort & ‘meubilair’

In de vierde aflevering van Dit komt nooit meer goed gooit Martine Sandifort afstand al haar meubilair weg omdat samenwonen toch niks voor haar is, zit Roos in therapie en gedraagt Malou zich als een vijftienjarig kind.

3 – Giphart en ‘Ballen’ 50:24
do 27 mei 2021

3 – Giphart en ‘Ballen’

In de derde aflevering van Dit komt nooit meer goed, sterft Ronald Giphart duizend doden in het ziekenhuis. Malou wordt achtervolgd in New York en Roos grijpt naar de tissues. Een lach, een traan en pijnlijke testikels.

1 – Roos & Malou 37:43
do 20 mei 2021

1 – Roos & Malou

In de eerste aflevering van ‘Dit komt nooit meer goed’ is Roos in een huurauto op weg naar een nude-bruiloft in Italië. Malou is eindelijk gelukkig want de kankercellen zijn weg én ze heeft een nieuwe liefde. Tijd voor een welverdiende vakantie…Deze podcast is onderdeel van het podcastnetwerk Dag en Nacht Media. Heb je interesse om te adverteren in […]

2 – Kluun & ‘Roof’ 50:49
do 20 mei 2021

2 – Kluun & ‘Roof’

In de tweede aflevering van ‘Dit komt nooit meer goed’ neemt Kluun (Raymond van de Klundert) je mee de afgrond in. Hoe belandde hij in de rechtszaal? En kun je viagra bij Roos bestellen? De aflevering die dreigde niet meer goed te komen omdat Malou de opname permanent wiste. Deze podcast is onderdeel van het podcastnetwerk Dag […]

Trailer Dit Komt Nooit Meer Goed (over de fotoshoot voor het logo) 04:26
ma 17 mei 2021

Trailer Dit Komt Nooit Meer Goed (over de fotoshoot voor het logo)

In de nieuwe podcast Dit komt nooit meer goed (Dag en Nacht media) gaan Roos Schlikker en Malou Holshuijsen op zoek naar non-succesverhalen. Op welk moment in je leven dacht je: Dit komt nooit meer goed!? Nou, met de Hugh Grant-look-a-like-fotograaf van de fotoshoot bijvoorbeeld…