De Wie is de Mol? Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De Wie is de Mol? Podcast

Totaal 55 afleveringen

Dit is de enige echte, officiële Wie is de Mol?-podcast met Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. In deze podcast krijg je een uniek kijkje achter de schermen en hoor je exclusieve interviews met de afvallers.

#9 – Born Free Generation (S23) 16:59
zo 5 mrt 2023

#9 – Born Free Generation (S23)

Rik praat met fotografe Ilvy Njiokiktjien over de toekomst van de jongeren in Zuid-Afrika. Phil Robinson, dirigent van The South African Youth Choir, bedankt alle kijkers voor alle liefde en steun en de finalisten blikken nog één keer terug op hun reis en het land.

#8 – Botlierskop Game Reserve (S23) 19:17
zo 26 feb 2023

#8 – Botlierskop Game Reserve (S23)

Rik van de Westelaken neemt je mee naar een bijzondere groep inwoners van Zuid-Afrika; de wilde dieren. Dierenarts Martine van Zijll Langhout vertelt hoe mensen samenleven met wilde dieren en twee kandidaten blikken terug op de geweldig mooie safari opdracht. 

#12 – De groep (S22) 00:13
vr 31 dec 2021

#12 – De groep (S22)

Splinter heeft in de afgelopen afleveringen alle kandidaten onder de Mol-microscoop gelegd. Hoe zullen deze elf individuen op elkaar reageren als groep? Wie staan er open voor bondjes? En welke karakters kunnen beter niet bij elkaar in een team? 

#11 – Welmoed Sijtsma (S22) 13:30
do 30 dec 2021

#11 – Welmoed Sijtsma (S22)

Presentator Welmoed zit er niet op de wachten om de Mol te zijn. Ze houdt niet van liegen en is tijdens haar werk ook gericht op de waarheid. Wat valt daar tegenin te brengen? Splinter gaat op zoek. Welmoed dropt ieder geval een bom tijdens haar Anti-Mol pleidooi over de Mollicitaties: de sollicitatiegesprekken om de Mol te worden.

#10 – Thomas van Luyn (S22) 14:55
wo 29 dec 2021

#10 – Thomas van Luyn (S22)

Splinter onderzoekt in deze aflevering muzikant en presentator Thomas en blijft hangen bij drie opvallende woorden in Thomas’ Anti-Mol pleidooi. In de livestream is te zien en te horen dat Thomas bang en zenuwachtig is, maar als komiek kan hij zich makkelijk anders voordoen dan dat hij is. Hij heeft ieder geval één eigenschap die een Mol goed uitkomt.

#9 – Suzanne Klemann (S22) 13:06
di 28 dec 2021

#9 – Suzanne Klemann (S22)

Een Mol zou nooit haar make-up eraf halen als ze wist dat er nog een opdracht aan kwam, toch? Splinter luistert kritisch naar het meest gedetailleerde Anti-Mol pleidooi, die van zangeres en presentatrice Suzanne. Is het hoe gedetailleerder een verhaal, hoe bedachter het is? Wie weet! 

#8 – Sahil Amar Aïssa (S22) 12:10
ma 27 dec 2021

#8 – Sahil Amar Aïssa (S22)

Niet de beste kandidaat, maar een nog slechtere Mol vindt Sahil zelf. Is hij hét boefje van de groep? Splinter duikt erin. Hij komt erachter dat de presentator en programmamaker een fanatieke, wanordelijke stuiterbal met inhoud is. Ook trekt een specifieke foto, gemaakt op Schiphol, van Sahils Instagramaccount Splinters aandacht. 

#7 – Laetitia Gerards (S22) 12:35
zo 26 dec 2021

#7 – Laetitia Gerards (S22)

Operazangeres Laetitia zegt in haar Anti-Mol pleidooi enorm te balen dat ze de Mol niet is. Maar speelt ze niet stiekem toch de hoofdrol in Wie is de Mol? Splinter vindt een dubbele boodschap in haar antwoord op een vraag in de livestream en ontdekt in het Molboekje dat ze interessante kwaliteiten heeft voor de rol van Mol.

#6 – Kim-Lian van der Meij (S22) 14:31
za 25 dec 2021

#6 – Kim-Lian van der Meij (S22)

Splinter zoomt in op het Anti-Mol pleidooi van duizendpoot Kim-Lian, waarin ze vertelt dat ze in haar eentje in een tent heeft geslapen. Wat zeggen deze eenzame nacht én haar posts op Instagram over haar positie in de groep? Ook wijst ze tijdens de livestream twee kandidaten aan met goede Mol-kwaliteiten. Geen andere kandidaat heeft zo inhoudelijk antwoord gegeven op de vraag van een kijker...

#5 – Hila Noorzai (S22) 11:24
vr 24 dec 2021

#5 – Hila Noorzai (S22)

Volgens Hila zouden we het spel dit seizoen ook wel ‘Wie is de kandidaat?’ kunnen noemen. Maar wat is ze zelf? Splinter gaat op onderzoek uit. De presentator en journalist is penningmeester geworden, een functie die Splinter als geen ander kent. Wat zegt dat over het vertrouwen van de groep in haar?