De Shitshow

Gemiddeld 3,6 gebaseerd op 35 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 35 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De Shitshow

Totaal 35 afleveringen

Het leven is één grote Shitshow. Janneke en Stephanie bespreken de heetste shit van de week. Hun eigen shit. En jullie shit. Zodat iedereen zich na afloop hopelijk weer een kilo lichter voelt.

33 – René Mioch 33:40
do 23 jun 2022

33 – René Mioch

In deze aflevering ergert Stéphanie zich aan alles wat los en vast zit. Gelukkig ergeren ze zich allebei aan mensen die zomaar in je gezicht zeggen dat ze je podcast niet goed vinden. Janneke vertelt een schrijnend verhaal waar Stéphanie helemaal niet tegen bestand is. Stéphanie ergert zich verder aan mensen die een bepaald horloge hebben. Samen winden ze zich op over een aanstellerig fenomeen onder schrijvers. Het mannetje van de Shitshow is niemand minder dan filmrecensent René Mioch. De warme boodschap is zoals altijd lekker warm en vers.Bob den Uyl - Het reizen vereist sterke zenuwenMensje van Keulen - Alle dagen laatInstagram De ShitshowMohi appZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

32 – Kontje 36:46
do 16 jun 2022

32 – Kontje

Deze week heeft Stéphanie weer een hoop ergernis op de tennisbaan en komt samen met Janneke tot de conclusie dat echtparen niet samen mogen sporten. Janneke was weer eens op kraambezoek en dat viel tegen. Ze bespreken hoe het hoort als je een cadeau krijgt van iemand en zetten ook deze week weer een mannetje in het zonnetje: Rob Kamphues. Ook hebben ze hun eerste adverteerder. Menno Wigman - Verzamelde gedichten Mohi appZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

31 – Het mannetje van de Shitshow 40:26
do 9 jun 2022

31 – Het mannetje van de Shitshow

Stéphanie vond het supergoed dat Beau eens een wat slimmere gast had uitgenodigd. Verder moest ze voor de vierde keer in haar leven op de foto bij een professionele fotograaf, waar ze een deuk opliep. Janneke werd geïmiteerd door iemand in haar sportles, maar kwam er sterker uit. En Stéphanie ergert zich aan sommige mensen die thuis een etentje geven en dat niet kunnen. Janneke wil de barricaden op voor een bepaald gebruik bij kinderpartijtjes maar heeft er nu de energie niet voor. Mannen die deze week de revue passeren: Matthijs van Nieuwkerk, Maarten Keulemans, Beau, en Tijl Beckand. Édouard Louis - Veranderen: methodeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

30 – Swaffelen 01:03:52
wo 1 jun 2022

30 – Swaffelen

Stéphanie en haar moeder hadden een ontmoeting met Stefs grote idool Art Rooijakkers. Ook ging De Shitshow naar het boekenbal, waar ze spraken met de grote vier. Verder zit Stéphanie in een lastige fase met haar schoonmaker en ergert Janneke zich aan mensen die klagen dat iedereen een podcast heeft. Daar is namelijk een reden voor. Meer ergernissen in de show. Ze sluiten trouw af met een verrukkelijke warme boodschap. Documentaire Navalny Conversation with friends Documentaire Renate Rubinstein Nora Ephron - I feel bad about my neck Leestip: www.propriacures.nl Instagram: Deshitshow Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

29 – Met opgetrokken knieën 55:59
do 24 mrt 2022

29 – Met opgetrokken knieën

Stéphanie had een dip door haar quarantaine en keek weer naar Lauren Verster, Janneke was woedend en sprak daar veel over. Stéphanie ergert zich aan Mila Kunis die iets doet wat veel vrouwen doen. En Janneke ergert zich aan mensen die niet kunnen communiceren. Warme boodschappen hebben ze gelukkig ook nog.Op Vriend van de Show nog een exclusief verhaal van Stéphanie over de vriend van Lauren Verster. De afwijking - Dries Muus How to make it in America - HBOEastbound and down - HBOWindfall - NetflixZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

28 – Het Engels van Lauren Verster 27:06
do 17 mrt 2022

28 – Het Engels van Lauren Verster

Jan en Stef bellen. Janneke heeft griep en Stéphanie zit in quarantaine. Stéphanie vertelt hoe ze die beleeft. Ze kijkt nog meer tv dan normaal en heeft een nieuw doel: het ontrafelen van het mysterie van Lauren. Wie wil haar toch steeds op tv?Lauren! - NPO Start Dit seizoen op Vriend van de Show: Datingtips voor mannen. Word hier vriend van de Shitshow en doe er je voordeel mee.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

27 – Meditatief masturberen 46:43
do 10 mrt 2022

27 – Meditatief masturberen

Janneke stelt Stéphanie een precaire vraag over Poetin en de rode knop, en de eerste Oekraïners zijn hartelijk ontvangen door geweldige Nederlanders. Verder ging Stéphanie met een oudere man naar het terras, waar haar morele kompas sterk werd beïnvloed door die zelfde man. Janneke vindt dat er bij sommige ouders iets misgaat in de opvoeding. Stéphanie is het er 100% mee eens. Enige frictie ontstaat er als Stéphanie haar ergernis te berde brengt over kruinkussers en Janneke zich daar niet helemaal in kan vinden. Janneke ergert zich weer aan een ergernis van anderen. Ze vinden de verbinding in hun warme shit.Yuki Kempees - Instagram Life of Yvonne - Instagram Boer zoekt vrouw - NPOMr Big. - Spotify Michel Houellebecq - De wereld als markt en strijdZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

26 – Poetin keek nooit naar de meisjes 44:33
do 3 mrt 2022

26 – Poetin keek nooit naar de meisjes

In deze show beantwoorden Jan en Stef vragen over de oorlog. Verder bespreken ze de laatste modetrend onder oorlogscorrespondenten, ze zijn bang voor echte shit maar proberen het ook klein te houden door hun eigen shit te bespreken. Zo wilde iemand Stéphanie schuldgevoel aanpraten om iets heel kleins en hekelt Janneke zacht gezegd mensen die goed slapen. Stéphanie is hierin haar bondgenoot. Ze willen beiden mensen die goed slapen duiden, maar schieten door naar veroordeling. Dit komt onder andere doordat ze zo slecht slapen. Ze sluiten warm af met tips voor sombere tijden.Transparent - Amazon PrimeDe verborgen geschiedenis - Donna TarttSoprano’s - HBO Mad Men - Amazon Prime Odessa Star - Herman Koch Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

25 – Vrouwen in interviews 39:35
do 24 feb 2022

25 – Vrouwen in interviews

Ook in deze aflevering gebeurt er weer een hoop. Stéphanie gaf feedback aan een vrouw die iets in een restaurant deed wat niet door de beugel kon, Janneke moest naar een pick-up en werd vernederd. In plaats van de app van de week hebben ze een gouden tip voor mannen die Rituals gebruiken. Verder ergert Stéphanie zich aan een specifiek iets bij vrouwen die thuis worden geïnterviewd en Janneke is afgunst weer eens meer dan zat. Dit seizoen op Vriend van de Show: Datingtips voor mannen. Word hier vriend van de Shitshow en doe er je voordeel mee.Shownotes:Documentaire Het vuur van Al Pacino - NPOStory of my life - Jay Mcinerney Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

24 – Chirurgen 48:09
do 17 feb 2022

24 – Chirurgen

Stéphanie moest een vreemde oefening doen bij een arts, Janneke was teleurgesteld in de mensen om haar heen. De app is Valentijnsdag-gerelateerd en zorgt voor vlinders bij de kijkertjes. Stéphanie ergerde zich aan de betreffende arts over iets waar ze meer artsen op wil wijzen, Janneke ergert zich aan een bepaalde geur maar nog meer aan de onnozele reactie van sommige mensen daarop. Ze sluiten af met liefde, warmte en twee bijzondere documentaires. Tevens een tip voor artsen.Documentaire Dunya - 2docWinter on fire - Netflix Queens Gambit - Netflix Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.