De Rode Lantaarn

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De Rode Lantaarn

Totaal 230 afleveringen

Een podcast voor wielerkijkers. Met voor- en nabeschouwingen, interviews en gezelligheid. Hosts: Tim de Gier, Willem Dudok en Jonne Seriese.

Een duik in de Dauphine 01:25:16
do 1 jun 2023

Een duik in de Dauphine

De Giro is dood. Lang leve de Dauphine. Het peloton wacht op niemand en wij dus ook niet. Of zoals Frank zou zeggen: ''Ik verheug me het meest op de eerstvolgende koers''. En wat dat nou net het kleine broertje van de Tour zijn. Wij kijken koffiedik en met extra interesse gezien het spektakelstuk dat over precies maand van start gaat. Wie zijn de favorieten en de outsiders? Frank en Jonne praten je bij...Wil je ons ook steunen? Of gewoon een berichtje sturen? Websurf dan naar derodelantaarnpodcast.nl. Bij dezen ook veel dank aan onze sponsors: Nederlandse Loterij, fiets van de show RidleyZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Grote Giro d’Italia Nabeschouwing 💕👚 01:41:12
ma 29 mei 2023

De Grote Giro d’Italia Nabeschouwing 💕👚

Dus toch. Op het aller aller allerlaatste moment kwam de Giro toch nog tot ontbranding. Als een 3 weken durende Waalse Pijl sleepten we ons naar het einde. Maar het was het wachten waard. Wat een ontknoping. De cirkel was zo rond dat ie door een hoepel paste. Roze Roglic, tranen bij Bouwman en Geraint die twee maanden lang dronken gaat zijn. Een prachtig slot...Bij de webshop van BBB krijgen luisteraars 20% korting met de code RodeLantaarn20.De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Nederlandse Loterij, BBB Cycling en fiets van de show Ridley.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Roglic slaat terug 01:31:15
do 25 mei 2023

Roglic slaat terug

Hij leek op. Oud. Versleten. Het was tijd voor nieuw bloed. Jonger bloed. Primoz Roglic? Das war einmahl. Na afgelopen dinsdag gaven weinig mensen nog een stuiver voor zijn kansen deze Giro. Nota bene Joao Almeida reed 13 met voor hem, in plaats van achter. Maar Roglic was blij dat 'ie er nog was. En inmiddels zijn wij ook weer blij. Want in ene reed 'ie weer op kop. Samen met z'n trouwste viervoeter Sepp Kuss en in hun kielzog de jarige Thomas. Voorop lag Pinot, in tranen, uiteraard. Want weer tweede. Uiteraard.De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door De Nederlandse Loterij, De Grenspalenklassieker en fiets van de Show Ridley.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Giro-update 💕👚 Twitterfittie en hondenweer enige spannende in de Giro 01:23:06
ma 22 mei 2023

Giro-update 💕👚 Twitterfittie en hondenweer enige spannende in de Giro

De sfeer was goed in het peloton. Er werd gekeuveld, gelummeld en bij tijd en wijle zelfs gelanterfant. De ontsnappers ontsnapten en de de grote mannen stiefelden richting de finish. Gelukkig is er nog Twitter. Het open riool dat het slechtste in de mens naar boven haalt. Vaughters (who?) Pinot en Lance Armstrong kibbelden als jongetjes op het schoolplein en daar kwam nog een opvallende duit in het zakje bij van onze favoriete website. Hopen dat we dit in de derde week niet meer nodig hebbenJonne, Tim en Frank praten je bij over de Giro d'Italia en blikken vooruit op de slotweek.Luisteraars van De Rode Lantaarn krijgen 10% korting op hun fietswasbeurt bij Chasse Patate met de code: RODELANTAARN10🌎 Via nordvpn.com/rodelantaarn probeer je NordVPN vier maanden gratis uit. Zonder risico, want niet goed is geld terug.De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door De Nederlandse Loterij, Chasse Patate, NordVPN en fiets van de Show Ridley.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Bibberend en vrezend richting derde week van de Giro 01:27:28
do 18 mei 2023

Bibberend en vrezend richting derde week van de Giro

We moeten eerlijk zijn, de Giro is een beetje saai tot nu toe. Het spektakel komt eerder van renners die onderkoeld, gevallen of ziek zijn dan van splijtende demarrages of spectaculaire aanvallen dan wel ineenstortingen. Tijd voor actie dus, en met een beetje geluk worden we morgen op onze wenken bediend. Tot die tijd genieten we van Jens Voigt, Karsten en Jeroen. Die mannen geven gelukkig meer dan genoeg voer tot discussie.Vul hier de enquête van stagiair Joris in: www.dagennacht.nl/vragenlijstLuisteraars van De Rode Lantaarn krijgen 10% korting op hun fietswasbeurt bij Chasse Patate met de code: RODELANTAARN10De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door De Nederlandse Loterij, Chasse Patate, en fiets van de Show Ridley.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

God blijkt sterfelijk deze Giro 01:15:33
ma 15 mei 2023

God blijkt sterfelijk deze Giro

Het zag er zo mooi uit. Het klassement schoof in elkaar als een kettingbotsing. God was kwetsbaar, Primoz onverstoorbaar en team Ineke begint zowaar op Sky te lijken. Maar toen kwam het pushbericht. Het verkeerde pushbericht. Evenepoel heeft Corona en is onderweg naar Schepdaal. Een enorm verlies voor de Giro maar uiteraard niet de doodsteek. Rome is nog ver. Gelukkig maar... Jonne, Tim en Frank praten bij over de Giro.Vul hier de enquête van stagiair Joris in: www.dagennacht.nl/vragenlijstLuisteraars van De Rode Lantaarn krijgen 10% korting op hun fietswasbeurt bij Chasse Patate met de code: RODELANTAARN10NordVPN probeer je 4 maanden gratis uit via nordvpn.com/rodelantaarn.De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door De Nederlandse Loterij, Chasse Patate, NordVPN en fiets van de Show Ridley.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Rode Lantaarn: de wielerpodcast voor bankzitters 00:46
ma 15 mei 2023

De Rode Lantaarn: de wielerpodcast voor bankzitters

De Rode Lantaarn is de podcast voor wielerkijkers en bankzitters. Met voor- en nabeschouwingen, interviews en gezelligheid. Met: Tim de Gier, Jonne Seriese, Maike van Leeuwen, Frank Heinen, Benja Bruijning en Bram Tankink.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Blij dat ik glij goes Italië 01:25:47
wo 10 mei 2023

Blij dat ik glij goes Italië

Het was grande casino de afgelopen dagen in de Giro. Honden, regen en alles daartussen kwam voorbij. De schrik zat er goed in toen God op de grond lag, daarna Roglic en daarna God weer. Voorlopig alles zonder erg maar we houden ons hart vast voor wat er nog komen gaat. Ook de tactiek van Quick Step en Ineos komt voorbij want om heel eerlijk te zijn snapten we er weinig van gister. De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door De Nederlandse Loterij, Chasse Patat en fiets van de Show RidleyZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De eerste pannenkoeken zijn voor God 01:21:54
ma 8 mei 2023

De eerste pannenkoeken zijn voor God

Het was gelijk bal in de Giro. Een tijdrit van bijna 20 kilometer bracht de benen en de hoofden gelijk op spanning. Het leek een tijdrit voor de grote motor. Ganna, Kung, dat soort mannen. Maar er was er maar 1 die aanspraak maakte op het roze. Remco Evenepoel reed iedereen aan gort en deelde een dreun uit aan de directe concurrentie...Vul hier de enquête van stagiair Joris in: www.dagennacht.nl/vragenlijstDe Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Loterij, BBB Cycling, Nord VPN en natuurlijk fiets van de show Ridley. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Giro update vanuit Ridley headquarters 55:01
vr 5 mei 2023

Giro update vanuit Ridley headquarters

Er is een hoop gebeurd sinds wij afgelopen maandag ons licht lieten schijnen op de komende Giro. Het voorprogramma deed zijn bijnaam eer aan en verschijnt niet tijdens de hoofdact. Helaas geldt dit ook voor letterlijk het halve Jumbo team dat Roglic aan de overwinning moest helpen. De vervangers zijn gelukkig minstens net zo goed. Ondertussen zijn wij naar het zuiden afgedaald om het hoofdkwartier van Ridley te bekijken. En het viel niet tegen. Wat een fabriek en wat een fietsen. Ongelofelijk. En Benja en Frank mochten er ook nog een meenemen ook. De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Loterij, BBB Cycling, en fiets van de show Ridley. Speciale dank dat we daar vandaag te gast mochten zijn en met eigen ogen te zien hoe het enorme radarwerk er uit ziet.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.