DE POSITIEVE OPTIMIST PODCAST

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van DE POSITIEVE OPTIMIST PODCAST

Totaal 88 afleveringen

Mijn naam is Romy van den berg en mijn missie is mensen de ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn. Meer vrijheid, rust & vertrouwen. ”Ik wil je heel graag laten stralen en sprankelen! ” www.romyvandenberg.nl Als ik het heb over mensen weer meer laten glimlachen, mensen terug brengen naar de kern, van hoofd naar hart, wie je bent zonder remmen, zonder verwachtingen en correct zijn, zonder goed of fout, PUUR, wat jij diep van binnen bent, PUUR zoals een kind dat is, dan wordt ik intens blij! Mensen daar naar toe brengen voelt voor mij als wat ik te doen heb. Volg mij op Instagram voor meer gratis inspiratie!

#77 Alles Over Mijn Yoni Retreat. Seksualiteit, Vrouwelijkheid, Sensualiteit 54:14
do 20 jan 2022

#77 Alles Over Mijn Yoni Retreat. Seksualiteit, Vrouwelijkheid, Sensualiteit

In deze aflevering vertel ik je mijn ervaring over het Yoni Retreat waar ik afgelopen zomer was geweest. Alweer een half jaartje geleden maar dat maakt dat ik ook echt even stil kon staan bij wat er vanaf dat retreat ook allemaal veranderd is. Ik deel in deze aflevering ook een speciaal actie tarief voor […]

Geleide Meditatie. Terug Komen In Je Lijf. Ontspanning 15:38
vr 12 nov 2021

Geleide Meditatie. Terug Komen In Je Lijf. Ontspanning

In deze ontspannende geleide meditatie breng ik je weer terug in je lijf, in het moment, in het hier en nu. Het is een meditatie die je liggend doet. Je kan hem zowel midden op de dag als voor het slapen gaan beluisteren.

Geleide Meditatie. Reinigingsritueel Om Negatieve Energie Van Anderen Los Te Laten 23:35
vr 12 nov 2021

Geleide Meditatie. Reinigingsritueel Om Negatieve Energie Van Anderen Los Te Laten

Deze meditatie kun je zittend of liggend doen. Ik neem je mee door een visualisatie waarin je alle negatieve banden/koorden, die op energetisch niveau aan je vast kunnen zitten van anderen mensen, door gaat breken. Dit ritueel is fijn om vaker te doen omdat je soms ook onbewust een bepaalde negatieve binding kan voelen/ervaren bij […]

#74 Ik Neem Je Mee In Mijn Gevoelswereld En Hersenspinsels 16:46
vr 3 sep 2021

#74 Ik Neem Je Mee In Mijn Gevoelswereld En Hersenspinsels

Ik neem je mee in waar ik op dit moment in zit en waar ik veel over aan het nadenken en voelen ben. Misschien herken je heel veel van mijn verhaal, en misschien ook helemaal niet. Either way, veel luisterplezier 🙂

#73 Tips Om Beter Te Zorgen En Te Luisteren Naar Je Lijf 33:16
vr 20 aug 2021

#73 Tips Om Beter Te Zorgen En Te Luisteren Naar Je Lijf

Ik neem je mee in alle kleine aanpassingen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt om liever voor mezelf en mijn lijf te zijn. Ik heb het onder andere over mijn voeding leefstijl, menstueren, anticonceptie, kleding en bewust zijn van energie.

#72 Over Huilen En Verdriet 18:35
do 1 jul 2021

#72 Over Huilen En Verdriet

Ik neem je mee in mijn proces van verdriet kunnen uiten en alles wat bij tranen hoort. Hoe ga je om met de reacties die anderen hier op hebben en hoe zorg je ervoor dat je zelf oké raakt met deze emoties?

#71 Bezig Zijn Met Wat Anderen Van Je Vinden 19:28
wo 23 jun 2021

#71 Bezig Zijn Met Wat Anderen Van Je Vinden

Een thema waar heel veel energie naar toe gaat bij heel veel mensen: bezig zijn met wat anderen van je vinden. Ik duik in deze aflevering dieper in op dit thema en geef je weg naar bevrijding van deze innerlijke strijd.