DE POSITIEVE OPTIMIST PODCAST

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van DE POSITIEVE OPTIMIST PODCAST

Totaal 99 afleveringen

Mijn naam is Romy van den berg en mijn missie is mensen de ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn. Meer vrijheid, rust & vertrouwen. ”Ik wil je heel graag laten stralen en sprankelen! ” www.romyvandenberg.nl Als ik het heb over mensen weer meer laten glimlachen, mensen terug brengen naar de kern, van hoofd naar hart, wie je bent zonder remmen, zonder verwachtingen en correct zijn, zonder goed of fout, PUUR, wat jij diep van binnen bent, PUUR zoals een kind dat is, dan wordt ik intens blij! Mensen daar naar toe brengen voelt voor mij als wat ik te doen heb. Volg mij op Instagram voor meer gratis inspiratie!

#88 Geremd En Getemd Door Hoe Het Hoort Of Conditioneringen 33:52
za 1 apr 2023

#88 Geremd En Getemd Door Hoe Het Hoort Of Conditioneringen

Voel jij je vrij om te zijn wie je wil? Om te dragen wat je wil dragen? Om te zeggen wat je te zeggen hebt? In deze aflevering heb ik het over conditioneringen, wat je aangeleerd is, hoe het 'hoort' en hoe je meer in lijn kan komen met wat je écht wil! Verlangen v.s. angst... www.romyvandenberg.nl/freetobeme

#87 In Gesprek Met Luca Zammit. Alles Over Human Design, Energie, dynamieken 01:10:19
do 16 mrt 2023

#87 In Gesprek Met Luca Zammit. Alles Over Human Design, Energie, dynamieken

Luca heeft voor zowel mij, mijn partner Stef en zijn dochter Sophia een blueprint gemaakt voor ons vanuit Human Design. In deze aflevering gaan we in op wat Human Design is, wat het voor je kan betekenen, over hoe alles energie is en welke dynamieken er tussen ons gezin spelen. Je vind Luca via Instagram op: @the_energy_tribe of via www.theenergytribe.nl

#86 Alles Over Mijn 10 Daagse Vipassana Bij Dhamma Pajjota 01:18:27
wo 7 dec 2022

#86 Alles Over Mijn 10 Daagse Vipassana Bij Dhamma Pajjota

Van Crazy Frog naar angstgedachtes over dat de oorlog uitbrak tot ultiem geluk en van mentale strijd naar Ali B en lachen om binnenpretjes. Ik neem je in deze aflevering mee in mijn 10 daagse Vipassana.

#85 Alles Over Kambo En Mijn Ervaringen 43:45
do 17 nov 2022

#85 Alles Over Kambo En Mijn Ervaringen

Wat is Kambo? Waar kan het je bij helpen? En alles over mijn ervaringen tijdens de maancyclus die ik heb gevolgd (3x elke maand één keer). Ik heb het gevolgd bij Veronique Lejeune (@kambo_ademwerk_psiloflora ).

#84 In Gesprek Met Stef Vermeulen,Aka The Boyfriend.Verslavingen-Seks-Diabetes Type 1-Onze Struggels 01:38:45
ma 7 nov 2022

#84 In Gesprek Met Stef Vermeulen,Aka The Boyfriend.Verslavingen-Seks-Diabetes Type 1-Onze Struggels

Ik ben in gesprek met mijn partner Stef. We hebben het heel open over onze relatie, de mooie dingen maar ook waar we mee struggelen. We praten over seks, onzekerheden, trauma, boosheid, muurtjes maar ook over zijn verslavingsverleden, leven met diabetes type 1, emoties en relaties.

#83 Fluitend Door Je Mensturatie Heen, Hoe Doe Je Dat? 34:04
do 3 nov 2022

#83 Fluitend Door Je Mensturatie Heen, Hoe Doe Je Dat?

Ik neem je mee in mijn hele reis van krijsend van de pijn in bed van de krampen en non stop doorlekken en een hele week lang bloeden naar een menstruatie waar veel vrouwen jaloers op kunnen worden. 3 dagen bloeden, weinig bloedverlies, geen pijn en alleen bloeden wanneer ik het wil. Alsin: alleen als ik op de wc zit verlies ik bloed. Hoe?? Ik leg het je allemaal uit in deze aflevering! Wil je ook de Natural Cyclus app gaan gebruiken? Stuur me even een berichtje via @depositieveoptimist op instagram of info@romyvandenberg.nl voor een kortingscode van 20%.

#82 Alles Over Mijn Womans Temple Retreat.Sisterhood-Sensualiteit-Relatie Struggels-Tantra-Yoni 49:50
di 1 nov 2022

#82 Alles Over Mijn Womans Temple Retreat.Sisterhood-Sensualiteit-Relatie Struggels-Tantra-Yoni

Ik vertel je mijn hele reis op het Woman's Temple Retreat waar ik was. De naakte waarheid, schaamte en onzekerheden, grenzen aangeven, kei hard huilen en intens genieten... In de aflevering geef ik je ook een speciaal tarief mocht je ook naar het Woman's Temple Weekend willen gaan, of naar het Yoni Retreat waar aflevering 77 over gaat, je snapt het wel als je de aflevering geluisterd hebt. Geef mijn naam door in een privéberichtje naar @odeaandeyoni of naar de organisatie van dit prachtige weekend @maartjederks of @imayarenee om van dit speciale tarief gebruik te kunnen maken. Benieuwd naar mijn events? Ga dan naar www.romyvandenberg.nl/agenda om te zien wat er gepland staat.

#81 In Gesprek Met Jill Vdf Bonhof.Uit Het Systeem Stappen,Anders Met Geld Omgaan,School Systemen 01:48:41
di 11 okt 2022

#81 In Gesprek Met Jill Vdf Bonhof.Uit Het Systeem Stappen,Anders Met Geld Omgaan,School Systemen

Op één moment besluiten om te stoppen met de ratrace, om continu bezig te zijn met geld verdienen om je vaste lasten te betalen. Jill dacht: dit kan anders. Wat als alles waarvan je denkt dat het zo moet zijn weg valt? Is alles wel zo zoals het is? En welke keuze mogelijkheden heb je? Van vaste lasten, schoolsystemen naar voeding naar wonen, misschien is het voor jou wel heel erg thuis komen in dit gesprek, en misschien gaan alle error404 bellen wel af. Veel luisterplezier!

#80 Waar Gaat Het Heen Met Deze Wereld? 21:01
wo 13 jul 2022

#80 Waar Gaat Het Heen Met Deze Wereld?

Even een update van mij want het was weer een tijdje geleden. Ik heb het in deze aflevering over hoe ik naar de wereld, onze samenleving en de systemen kijk en wat mijn visie daar op is. Angst culturen, alles snel en vlug en efficiënt en het verlangen naar meer leven en vertragen. Luister je mee?

#79 Lesje Los Laten Op Vakantie. Zoals Verwacht Loopt Alles Anders 28:12
wo 6 apr 2022

#79 Lesje Los Laten Op Vakantie. Zoals Verwacht Loopt Alles Anders

Ik neem je mee in mijn vakantie waar zegmaar bijna alles anders liep dan verwacht.