De Poezen Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De Poezen Podcast

Totaal 11 afleveringen

Dé podcast waarin we ongegeneerd over poezen praten. Viervoeters dus. Harige beestjes. Met iedere week een andere gast, een stelling, poes van de week en vol tips voor kattenliefhebbers.

De samensmelting op YouTube – De Poezen Podcast #10 met Bonnie 01:17:10
do 13 feb 2020

De samensmelting op YouTube – De Poezen Podcast #10 met Bonnie

In de 10e aflevering van De Poezen Podcast ben ik op bezoek bij YouTuber Bonnie en haar katten Poppy en Sjakie. Het bij elkaar zetten van deze twee deugnieten ging niet zonder slag of stoot en Bonnie legde alles vast op film. Verder hebben we het uitgebreid over welke kat favoriet is, de vreemde eigenschap van Sjakie, Teddy die voor 't eerst een muis vangt en sluiten we af met nuttige budgettips. 

Oud & Nieuw special – De Poezen Podcast #9 met Thomas IJmker 31:06
zo 29 dec 2019

Oud & Nieuw special – De Poezen Podcast #9 met Thomas IJmker

De 9e aflevering van De Poezen Podcast is een Oud&Nieuw-special! Samen met kattengedragdeskundige Thomas IJmker bespreek ik tips voor een zo min mogelijk stressvolle Oudjaarsavond voor je viervoeter. Verder bestaat de podcast uit een Q&A met vragen van luisteraars. Veel plezier!

Alles over kattencafé Kopjes – De Poezen Podcast #8 met eigenaresse Lenny Popelier 01:25:56
do 5 dec 2019

Alles over kattencafé Kopjes – De Poezen Podcast #8 met eigenaresse Lenny Popelier

In de 8e aflevering van De Poezen Podcast ben ik op bezoek bij Kattencafé Kopjes en praat ik met eigenaresse Lenny Popelier over het oprichten van een Kattencafé. Is het een droombaan, wat komt er allemaal bij kijken, wat is er niet leuk aan een kattencafé en hoe zoek je de poezen uit? We praten ruim een uur lang over alles wat jij en ik wilden weten over het hebben van een kattencafé, we kiezen twee poezen van de week, het poezenfeitje kun je thuis uitproberen en ik praat je natuurlijk bij over mijn vakantie. Veel luisterplezier!

Alles over reizen terwijl je een kat hebt – De Poezen Podcast #7 met Liesbeth Rasker 01:06:25
di 12 nov 2019

Alles over reizen terwijl je een kat hebt – De Poezen Podcast #7 met Liesbeth Rasker

In de 7e aflevering van De Poezen Podcast ben ik op bezoek bij reisblogger Liesbeth Rasker en poes Disco. We praten over op reis gaan zonder (of met) je kat, het gemis, goede kattenoppas, waarom Disco een beetje eigenaardig is en hoe Teddy eigenlijk zou heten. Het poezenfeitje heeft te maken met Siamese katten en de stelling is niet mild! Luister het nu!

Poezengewoontes – De Poezen Podcast #6 met Suzanne 01:03:27
do 24 okt 2019

Poezengewoontes – De Poezen Podcast #6 met Suzanne

In de zesde aflevering van De Poezen Podcast praat ik met vriendin Suzanne super rustig en chill over haar katten. We hebben het over Teddy’s bloemschikhobby, de gekke gewoontes van Jimi en Stip, over je poes missen als je op vakantie gaat en behandelen alle feitjes en fabels omtrent spinnen!

Een dode hond in de vriezer – De Poezen Podcast #5 met Dierendokter Pim 58:21
do 3 okt 2019

Een dode hond in de vriezer – De Poezen Podcast #5 met Dierendokter Pim

In de vijfde aflevering van De Poezen Podcast praat ik met Dierendokter Pim. Hij is dierenarts aan huis en schreef een boek over alle bijzondere verhalen die hij meemaakt. Van een dode hond in de vriezer tot huizen waar 20 katten leven. En als we dan toch met een dierenarts aan tafel zitten, kunnen we net zo goed even een spreekuur houden, met jullie vragen! Het poezenfeitje gaat over rij-angst en de tip van de week heeft te maken met een heleboel kattenfilmpjes. Luister het nu!

Mindful met katten – De Poezen Podcast #4 met Sander Hoogendoorn 40:20
do 19 sep 2019

Mindful met katten – De Poezen Podcast #4 met Sander Hoogendoorn

In de vierde aflevering van De Poezen Podcast praat ik met 3FM DJ Sander Hoogendoorn over zijn kat Kimi. Hoe is het nou om regelmatig op nationale radio over je kat te praten? En houdt Kimi eigenlijk van muziek? We hebben het over kattenluikjes en knutselen met toiletrollen, mindfullness de zin & onzin van kattenmeuk. Sander eindigt de podcast met een geweldige tip én geeft halverwege antwoord op de vraag: zou je een tatoeage van je kat nemen?

Gek op komkommers – De Poezen Podcast #3 met Alwin (Vet Gezellig) 56:26
do 5 sep 2019

Gek op komkommers – De Poezen Podcast #3 met Alwin (Vet Gezellig)

In de derde aflevering van De Poezen Podcast zijn Alwin (Vet Gezellig) en poes Freek te gast. Hoewel Alwin niet echt een kattenvrouwtje is, praten we bijna een uur vol over naar wie Freek vernoemd is, welk kattengrind nou het beste werkt, we hebben het over eenzaamheid en de rol van een huisdier daarin en ik tip mijn favorietste internetpoes.

Een grote reclamespot voor Bengalen – De Poezen Podcast #2 met Marte 46:36
do 15 aug 2019

Een grote reclamespot voor Bengalen – De Poezen Podcast #2 met Marte

In de tweede aflevering van De Poezen Podcast praat ik met Marte over haar raskat Yummie. Yummie is een bengaal en regelmatig te horen in de aflevering. We hebben het over het aanschaffen van een raskat, behandelen de stelling "mijn kat is onderdeel van mijn gezin" en het poezenfeitje gaat over flinke doekoes! 

Een primeur! – De Poezen Podcast #1 met Lianne (The Self Help Hipster) 59:59
wo 7 aug 2019

Een primeur! – De Poezen Podcast #1 met Lianne (The Self Help Hipster)

In de eerste officiële aflevering van De Poezen Podcast praat ik met Lianne (The Self Help Hipster) over haar poes Beyoncé, we behandelen de stelling "ik ben veranderd door mijn kat", hebben het over aaitechnieken en er is een heuse primeur!