De Legende van Satoshi Nakamoto | BNR

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De Legende van Satoshi Nakamoto | BNR

Totaal 5 afleveringen

Niemand weet wie bedenker van bitcoin, Satoshi Nakamoto, is of was. De enige die beweert hem te zijn, wordt door de meeste bitcoinfans veracht. In deze podcast zoeken Mark Beekhuis en Herbert Blankesteijn de ware Satoshi – en de essentie van bitcoin.

Twee redenen waarom Satoshi onvindbaar is 31:09
di 20 jul 2021

Twee redenen waarom Satoshi onvindbaar is

Waarom is het toch zo lastig om Satoshi Nakamoto te vinden? De ene reden is een direct gevolg van de techniek achter bitcoin. De andere zit in de bitcoin community, ontdekken Herbert en Mark. Daarmee blijft hun zoektocht een kansloze missie.

Craig Wright, nou moet je ophouden! 30:58
di 13 jul 2021

Craig Wright, nou moet je ophouden!

De rechtszaak over de Bitcoin Whitepaper leverde Craig Wright precies op wat hij hoopte: de suggestie dat hij Satoshi Nakamoto is. Maar nee. In hun zoektocht naar de ware Satoshi Nakamoto komen Herbert en Mark deze week tot de conclusie dat hij het niet kan zijn. Al was het maar omdat Wright een verkeerde versie […]

De arme sloeber en de 1.100.111 bitcoin 31:21
di 6 jul 2021

De arme sloeber en de 1.100.111 bitcoin

Op zoek naar de ware Satoshi Nakamoto, stuiten Herbert en Mark op een claim van ruim een miljoen bitcoin. De nabestaanden van de ene mogelijke Satoshi eisen dat bedrag van een andere mogelijke Satoshi. Of waren ze het samen? Of allebei niet?

De whitepaper van Satoshi Nakamoto 36:15
di 29 jun 2021

De whitepaper van Satoshi Nakamoto

Het is een missie die gedoemd is te mislukken. Maar Herbert en Mark gaan hem aan. Is het mogelijk te achterhalen wie het brein achter bitcoin, Satoshi Nakamoto, is?

Trailer | De Legende van Satoshi Nakamoto 00:23
vr 25 jun 2021

Trailer | De Legende van Satoshi Nakamoto

Niemand weet wie bedenker van bitcoin, Satoshi Nakamoto, is of was. De enige die beweert hem te zijn, wordt door de meeste bitcoinfans veracht. In deze podcast zoeken Mark Beekhuis en Herbert Blankesteijn de ware Satoshi en de essentie van bitcoin. Beluister hier alvast de trailer, abonneer je alvast en mis niks van deze podcast.