De IMU Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De IMU Podcast

Totaal 139 afleveringen

Dé online marketing en ondernemers podcast van Nederland door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van online marketing, ondernemerschap, neuromarketing, webpsychologie, mindset, opschalen, business building, persoonlijke ontwikkeling, conversie en alle andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat je online business naar het volgende niveau gaat!

#187 We stoppen ermee… 29:50
wo 22 jun 2022

#187 We stoppen ermee…

Geen zorgen... niet met de IMU, maar wel met de podcast. Welkom bij de allerlaatste aflevering van MarketingPraat. Helaas, het is echt waar. We hadden geen andere keuze meer. Dit moest gebeuren. Waarom we deze keuze hebben gemaakt, vertellen we je in deze slot episode. Ook delen we je welk advies wij ondernemers altijd geven, maar zelf de afgelopen tijd niet opgevolgd hebben...

#186 Organisch je community laten groeien (tips van Lienke de Jong) 49:10
wo 15 jun 2022

#186 Organisch je community laten groeien (tips van Lienke de Jong)

Lienke de Jong heeft een business gebouwd rondom vroeg opstaan. Met haar Dear Good Morning community heeft ze inmiddels meer dan 400 leden die samen met haar werken aan een sterke ochtendroutine. Het mooie aan Lienke's verhaal is dat zij volledig organisch gegroeid is. Ze is al 8 jaar bezig en heeft nog nooit actief geadverteerd. Hoe je zo groot wordt zonder te adverteren? Lienke vertelt het allemaal in deze podcast. Daarnaast vertelt Lienke ook hoe zij communitybuilding aanpakt en hoe zij daarmee haar bedrijf heeft laten groeien. Een inspirerende vrouw met een inspirerend verhaal!

Episode 186: #185 Van hobby naar INTERNATIONAAL MILJOENENBEDRIJF! (Joyce & Raissa de Haas) 37:33
wo 1 jun 2022

Episode 186: #185 Van hobby naar INTERNATIONAAL MILJOENENBEDRIJF! (Joyce & Raissa de Haas)

Wat ooit begon als onschuldige bezigheid op feestjes, is uitgegroeid tot het bedrijf van hun dromen. Joyce en Raissa de Haas verkopen tonics (mixdrankjes) met hun bedrijf Double Dutch Drinks. In deze podcast vertellen ze het verhaal hoe zij gestart zijn met een businessplan en laten ze zien hoe ze door middel van keiharde sales en PR-technieken hun bedrijf stapje voor stapje uitbouwen. Hun ondernemersverhaal is enorm inspirerend en laat heel duidelijk zien dat je als ondernemer in een paar jaar vanuit niets kan groeien naar internationaal bedrijf.

Episode 184: #184 Je blog zelf schrijven of laten uitbesteden? De strategie van Eric van Hall 49:07
wo 25 mei 2022

Episode 184: #184 Je blog zelf schrijven of laten uitbesteden? De strategie van Eric van Hall

Eric van Hall legt uit hoe hij zijn bedrijf heeft opgebouwd middels ijzersterke contentmarketing. Hij heeft copywriting inmiddels als primair verdienmodel en helpt nu andere bedrijven met het maken van professionele en unieke (web)teksten. Hij werkt inmiddels met meer dan 300 tekstschrijvers!

#183 Zarayda Groenhart gebruikt CRIMESCENE STORYTELLING om klanten aan te trekken 39:37
wo 18 mei 2022

#183 Zarayda Groenhart gebruikt CRIMESCENE STORYTELLING om klanten aan te trekken

Zarayda Groenhart is expert op het gebied van storytelling. In deze aflevering vertelt Zarayda hoe je crimescene storytelling kan gebruiken om jouw verhaal spannend en aantrekkelijk te maken voor je publiek. Daarnaast hoor je hoe ze live bij Martijn een uniek verhaal ontfutselt waarin de Long Island Icetea van Martijn ineens verandert in een geniale marketingboodschap.

#182 Linkedin domineren door jezelf te zijn? Lotte de Man onthult haar strategie! 30:59
wo 11 mei 2022

#182 Linkedin domineren door jezelf te zijn? Lotte de Man onthult haar strategie!

Lotte de Man is groot LinkedIn fanaat en marketing strateeg. Bijna alles wat zij nu op LinkedIn plaatst bereikt (tien)duizenden en gaat viraal. Zij weet exact waar de kansen liggen om dit zakelijke platform optimaal te benutten. In deze podcast deelt Lotte praktische tips over hoe je zelf aan de slag kan gaan met jouw LinkedIN profiel. Daarnaast legt ze uit wat voor content het beste werkt en hoe je hier jouw eigen persoonlijke draai aan kan geven. Na het luisteren van deze podcast weet je exact wat wel en niet werkt op LinkedIn en kan je aan de slag met jouw personal branding op dit mooie zakelijke platform.

#181 We organiseren een seminar, maar dat KOST ONS €200.000,- 25:41
wo 4 mei 2022

#181 We organiseren een seminar, maar dat KOST ONS €200.000,-

Yes! Nu het land weer open is hebben we besloten om het grootste online marketing event van Nederland te organiseren, IMU LIVE. Hoe pakken we de organisatie van zo'n evenement aan? En waarom zouden we dat doen? In deze aflevering van MarketingPraat leggen we uit wat een online marketing event ons oplevert ten opzichte van de kosten. Claim nu jouw 50 euro korting op een kaartje voor IMU LIVE, het grootste online marketing event van Nederland! Ga naar imu.nl/marketingpraat om de korting te claimen.

Jaap Hulsmann VERSCHIJNT in 6 verschillende TV-PROGRAMMA’S in 3 MAANDEN tijd! 46:00
ma 18 apr 2022

Jaap Hulsmann VERSCHIJNT in 6 verschillende TV-PROGRAMMA’S in 3 MAANDEN tijd!

Jaap Hulsmann als Mindset Mentor en expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling! In deze podcast vertelt hij alles over zijn strategie omtrent de lancering van Mindsetflix. Zijn unieke aanpak heeft ervoor gezorgd dat hij echt bizar veel publiciteit pakt en in wel 5 verschillende televisieprogramma's verschijnt in korte tijd. Luisteren dus!

#179 Zo krijg je meer klanten in je tattooshop (3-laagse strategie) 22:04
wo 13 apr 2022

#179 Zo krijg je meer klanten in je tattooshop (3-laagse strategie)

Meer klanten in je (tattoo)shop dankzij steengoede marketing! In deze podcast leggen we uit hoe je met een 3-laagse marketingstrategie mensen wild maakt van jouw producten of diensten. Marketing voor een tattooshop is echt een vak apart. Je hebt mensen die heel impulsief (bijvoorbeeld op vakantie) een tattoo laten zetten, maar je hebt ook mensen er heel lang over nadenken voordat ze de tattoo-artiest kiezen die bij hun past. Hoe zorg je ervoor dat mensen nu echt naar jouw tattooshop willen komen? Welke dingen moet je doen om mensen wild te maken van jouw designs? En hoe onderscheid je jezelf van alle andere tattooshops in Nederland en Vlaanderen?

#178 4,9 MILJOEN views met 1 TikTok maar het leverde niks op 21:48
wo 6 apr 2022

#178 4,9 MILJOEN views met 1 TikTok maar het leverde niks op

Korte filmpjes, het is de nieuwste trend. Instagram Reels, TikTok en nu komt ook Facebook met een Reel functie. Moet je hier nu wat mee als ondernemer? In deze video vertellen Tonny en Martijn hoe je als ondernemer kan omgaan met de hype van dit soort social media trends en geven ze tips over wat je wel en niet moet doen in je social media video's.