Chaquilo Late Night Show Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Chaquilo Late Night Show Podcast

Totaal 4 afleveringen

In het podcast programma Chaquilo Late Night, dat wordt gepresenteerd door Chaquilo, praat hij over diverse actuele zaken met bekende Nederlanders. Elke donderdag avond om 20.00 te beluisteren op Spotify, Apple Podcast , Youtube en Facebook.

Chaquilo Latenight Podcast Ep4- Jonge Creatievelingen ( Het verhaal van Bilal met MS) 53:53
do 22 okt 2020

Chaquilo Latenight Podcast Ep4- Jonge Creatievelingen ( Het verhaal van Bilal met MS)

Bilal (22)  leidt aan de ziekte MS. En heeft zijn leven ondanks de ziekte aardig in orde, samen met zijn begeleider Giano Sprockel van de organisatie Jonge Creatievelingen uit Arnhem geeft hij zijn leven invulling door te werken als designer.   Een inspirerend verhaal van 2 mannen die beiden iets van elkaar leren. Ze nemen elkaar op sleeptouw en helpen de jeugd in de Arnhemse wijk Malburgen.     Bilal schrijft nu corona ervaringen van slachtoffers. Deze zijn terug te lezen op www.coronaverhalen.com    meer informatie omtrent Jonge Creatievelingen  www.jongecreatievelingen.nl    Vergeet ons niet te liken op onze social media kanalen.   www.facebook.com/chaquilolatenight www.instagram.com/mr.chaquilo 

Chaquilo Late Night Podcast Ep3 – Desray van 2 Brothers on the 4th floor over borstkanker 01:32:28
do 17 sep 2020

Chaquilo Late Night Podcast Ep3 – Desray van 2 Brothers on the 4th floor over borstkanker

Te gast in de uitzending: Zangeres Desray bekend van de populaire muziekformatie 2 Brothers on the 4th floor. In de jaren 90 scoorde zij grote hits als ' Dreams', Never Alone' en Come Take My hand. Helaas is in 2020 de diagnose Borstkanker vastgesteld bij Desray. In deze uitzending hebben we het met haar over haar strijd tegen deze ziekte en haar carrière toen en nu. Kortom een leuke uitzending. Vergeet onze Facebookpagina niet te liken en te abonneren op ons Youtube kanaal. 

Chaquilo Late Night Podcast : Marcel Jeninga ‘ Mijn dochter van 0 is misbruikt! 54:58
do 10 sep 2020

Chaquilo Late Night Podcast : Marcel Jeninga ‘ Mijn dochter van 0 is misbruikt!

In de 2e Podcast aflevering  niemand minder dan Marcel Jeninga te gast, Marcel en zijn gezin zijn slachtoffer geworden van de veroordeelde zedendelinquent Geert B. Marcel’s dochter is seksueel misbruikt van 0 tot haar 3e levensjaar. Na een DNA onderzoek bleek de dader hun buurman Geert B te zijn. Door het afgenomen DNA van Geert B is er een match gevonden met een Cold Case zaak van de moord op het 8-jarige Semiha Metin uit Deventer. Een shockerende aflevering die voor 18 jaar en ouder is. Marcel legt heel gedetailleerd uit wat er is gebeurd. Verbod pedofielenvereniging Tijdens de strafzaak bleek toen dat Geert B. allerlei adviezen had gekregen van de pedofielenvereniging Martijn. Na meerdere rechtszaken en Marcel zijn inzet werd deze omstreden organisatie uiteindelijk door de rechter verboden verklaard. Marcel en zijn vrouw hebben de stichting strijdtegenmisbruik.nl opgericht. Met deze stichting helpen zij slachtoffers van misbruik. Like ons op Facebook.com/chaquilolatenight voor meer podcast afleveringen en columns

Chaquilo Late Night Podcast | Met Tanja Jess over Racisme 01:22:30
wo 2 sep 2020

Chaquilo Late Night Podcast | Met Tanja Jess over Racisme

Actrice en presentatrice Tanja Jess is te gast om het te hebben over Racisme in de Nederlandse samenleving. Tanja verteld ons meer over haar nieuwe progamma ' de Racisme kaart ' dat zij samen met cabaretier Mo Hersi presenteert. Ook hebben we het over complottheorieën , Covid-19 en leren we Tanja jess opvattingen beter kennen. Kortom een mooie interessante uitzending van de Chaquilo Late Night Show Podcast! Sidenotes: De stichting waar Tanja Jess het over heeft is Stichting UAF.