BNR Mobility | BNR

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van BNR Mobility | BNR

Totaal 119 afleveringen

Nieuws, achtergronden en opinie over mobiliteit met Meindert Schut en Noud Broekhof. Elke maandag live om 15:30 uur, en altijd on demand als podcast.

Te weinig oog voor parkeerirritaties 21:38
ma 24 jan 2022

Te weinig oog voor parkeerirritaties

Vakgarage gaat auto’s en bedrijfswagens verhuren. Parkeren bij het werk of bij een klant is niet altijd goed geregeld. Wat zijn de grootste irritaties? En je hoort de laatste kanshebber op de ‘Spitsbreker van het Jaar’-award.

Greenwheels groeit in coronatijd 23:11
ma 17 jan 2022

Greenwheels groeit in coronatijd

Hoe doorstond deelautobedrijf Greenwheels het afgelopen coronajaar? De directeur deelt de jaarcijfers. En verder hoor je de vierde kanshebber op de ‘Spitsbreker van het Jaar’-award.

Mobiliteitsplannen Rutte IV onder de loep 23:36
ma 10 jan 2022

Mobiliteitsplannen Rutte IV onder de loep

Het nieuwe kabinet gaat aan de slag. Zijn de ambities op het gebied van mobiliteit haalbaar? Verder hoor je de derde kanshebber op de ‘Spitsbreker van het Jaar’-award.

Waarom 2022 het jaar van OVpay wordt 24:58
ma 3 jan 2022

Waarom 2022 het jaar van OVpay wordt

2022 wordt het jaar van de uitrol van OVpay, de nieuwe vormen van betalen in het openbaar vervoer. Verder hoor je de tweede kanshebber op de ‘Spitsbreker van het Jaar’-award.

Toekomst OV minder somber dan je denkt 23:48
ma 27 dec 2021

Toekomst OV minder somber dan je denkt

Hoewel de coronapandemie het openbaar vervoer hard raakt, ziet de toekomst voor de OV-sector er rooskleurig uit. Met die boodschap neemt Pedro Peters deze week afscheid bij OV-NL. Verder hoor je de eerste kanshebber op de ‘Spitsbreker van het Jaar’-award.