BNR In Bedrijf | BNR

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van BNR In Bedrijf | BNR

Totaal 50 afleveringen

Bij BNR In Bedrijf krijg je een kijkje achter de schermen bij ondernemers en kom je te weten hoe het er backstage écht aan toe gaat.

Flora Holland: steunpakket onvoldoende 23:39
wo 1 apr 2020

Flora Holland: steunpakket onvoldoende

Het steunpakket voor ondernemers is absoluut onvoldoende voor de sierteeltsector, zegt Steven van Schilfgaarde, CEO van Royal Flora Holland in BNR In Bedrijf.

NIEUW: In Bedrijf Blijven 00:24
vr 20 mrt 2020

NIEUW: In Bedrijf Blijven

Hoe zorg je als organisatie in tijden van de Corona-Crisis dat je in bedrijf blijft? Maarten Bouwhuis gaat in een nieuwe rubriek op zoek naar bedrijven die innovatieve en vernieuwende manieren bedenken om hun organisatie draaiende te houden.

Hoe blijven ondernemers in bedrijf? 25:35
wo 18 mrt 2020

Hoe blijven ondernemers in bedrijf?

Hoe gaan ondernemers om met deze onbekende en onvoorspelbare tijd. En hoe zorgen ze er juist nu voor dat ze ook in bedrijf blijven.

In het brein van de klant 23:43
ma 9 mrt 2020

In het brein van de klant

Deze week zijn we bij Lamers High Tech Systems in Nijmegen. Een toeleverancier voor chipmachinebouwers. Een sector waarin ontwikkelingen razendsnel gaan en hoogwaardige technologie een cruciale rol speelt.

Hoe blijft Picnic de pionier in de markt? 23:44
wo 4 mrt 2020

Hoe blijft Picnic de pionier in de markt?

In supermarkt Nederland staat het bedrijf nu op de kaart en wordt het nauwlettend door de grote ketens in de gaten gehouden. Wat zijn de plannen van de pionier, die het graag anders mag doen, nu verder?

Vol onder de grond 23:44
di 25 feb 2020

Vol onder de grond

Glasvezel, water, warmtenet, elektra voor je laadpaal. Het wordt vol onder de grond. Hoe gaan we dat op een slimme manier reguleren en op elkaar afstemmen. Met zo min mogelijk impact op de omgeving. Dat wordt innoveren, schoppen tegen heilige huisjes en als bedrijf in boortechnieken kun je daar ook een positie in pakken.

Een vakgebied groot maken 23:31
ma 17 feb 2020

Een vakgebied groot maken

Deze week zijn we bij Bureau voor Beeldzaken in Zeist. Een bedrijf dat niet persé wil groeien in omvang, maar wil bijdragen aan het vakgebied van beeldtaal.

Twijfels rondom franchisewet 23:34
ma 10 feb 2020

Twijfels rondom franchisewet

Deze week zijn we bij Fortune Coffee in Zoetermeer. Het bedrijf maakt en levert koffieautomaten voor op de werkvloer. En dat doen ze door heel het land. Niet meer als groothandelsorganisatie, maar als franchiseformule. Met angst en beven kijken ze naar de nieuwe franchisewet die nu op tafel ligt.

Innoveren in een kippenstal 24:28
ma 3 feb 2020

Innoveren in een kippenstal

BNR In Bedrijf reist af naar Eersel. Vencomatic levert innovatieve systemen in stallen voor pluimveehouders. Het bedrijf is constant bezig met vernieuwingen in een sector, die geteisterd werd door de fipronilcrisis en een antwoord moet vinden op het stikstofverhaal.

Van producent naar onderaannemer 24:19
wo 29 jan 2020

Van producent naar onderaannemer

Trappenfabrikant Vios is van traditioneel productiebedrijf omgeschakeld naar het leveren van kant-en-klare trappen aan de consument. Een compleet andere aanpak voor het bedrijf en het personeel. Er moet nu ook gedeald worden met de eisen en wensen van de klant. En de vraag is natuurlijk: Is dit een trede omhoog voor het bedrijf?