Bloedband

Gemiddeld 4,0 gebaseerd op 4 reviews
4 van de 5 gebaseerd op 4 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Bloedband

Totaal 3 afleveringen

In de Nederlandse gevangenissen zitten duizenden mensen, een flink deel moet er nog jaren blijven. Ze zitten daar omdat ze verschrikkelijke dingen gedaan hebben: moord, overvallen, verkrachtingen. Over die gruweldaden zien en horen we veel: van slachtoffers, nabestaanden, het OM, de rechter en van de daders zelf. Maar de familie van die daders, die blijft onzichtbaar. Tot nu. In de vijfdelige podcastserie Bloedband spreken Hart van Nederland-journalisten Léon Mastik en Elin Stil met hen. Wat gebeurt er als je zoon iemand gedood heeft? Hoe voel je je als iemand waarvan je houdt wordt veroordeeld en voor jaren achter tralies verdwijnt?   Wil je met ons in contact komen? Dat kan via bloedband@talpanetwork.com.

Afl. 2: Heleen en Debbie, moeder en zus van Michael P. (vervolg) 28:54
ma 28 mrt 2022

Afl. 2: Heleen en Debbie, moeder en zus van Michael P. (vervolg)

Deel twee van het gesprek met Heleen en Debbie. Het leven van de vrouwen is voorgoed veranderd door de delicten die Michael op zijn geweten heeft. Ze hebben nog steeds veel verdriet, maar moeten ook door met hun eigen leven. Lukt dat? Kán dat? En is er nog contact met Michael?   Wil je met ons in contact komen? Dat kan via bloedband@talpanetwork.com. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Afl. 1: Heleen en Debbie, moeder en zus van Michael P. 36:15
ma 21 mrt 2022

Afl. 1: Heleen en Debbie, moeder en zus van Michael P.

In deze eerste aflevering van Bloedband vertellen Heleen en Debbie over de aanhouding van hun zoon en broer Michael P. Ze worden bedreigd en moeten zelfs onderduiken nadat bekend wordt dat hij iets met de vermissing van Anne Faber te maken heeft. Een gesprek over verdriet, schaamte en ongeloof.   Wil je met ons in contact komen? Dat kan via bloedband@talpanetwork.com. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Bloedband Trailer 01:26
ma 14 mrt 2022

Bloedband Trailer

Vanaf 21 maart in je favoriete podcast-app In de Nederlandse gevangenissen zitten duizenden mensen, een flink deel moet er nog jaren blijven. Ze zitten daar omdat ze verschrikkelijke dingen gedaan hebben: moord, overvallen, verkrachtingen. Over die gruweldaden zien en horen we veel: van slachtoffers, nabestaanden, het OM, de rechter en van de daders zelf. Maar de familie van die daders, die blijft onzichtbaar. Tot nu. In de vijfdelige podcastserie Bloedband spreken Hart van Nederland-journalisten Léon Mastik en Elin Stil met hen. Wat gebeurt er als je zoon iemand gedood heeft? Hoe voel je je als iemand waarvan je houdt wordt veroordeeld en voor jaren achter tralies verdwijnt?   Wil je met ons in contact komen? Dat kan via bloedband@talpanetwork.com. See omnystudio.com/listener for privacy information.