Bingewatchers, de podcast over series

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Bingewatchers, de podcast over series

Totaal 83 afleveringen

Bingewatchers – de podcast over series – met Charlene Heezen en Kevin Goes.

What We Do In The Shadows is de béste sitcom van nu! En aan Gunpowder Milkshake zit toch een raar smaakje. 48:05
do 11 nov 2021

What We Do In The Shadows is de béste sitcom van nu! En aan Gunpowder Milkshake zit toch een raar smaakje.

Met onder andere misdaadserie Bonnie & Clyde (Videoland), actiefilm Gunpowder Milkshake (Amazone Prime Video) en horrorcomedy What We Do In The Shadows (Disney+). Debby schiet uit de startblokken met heel veel Netflix-nieuws, want de streamingdienst experimenteert met TikTok-achtige filmpjes. Ook is het een serie gelukt Squid Game van de populariteits-troon te stoten en de winnaar is... uh, Arcane: League of Legends. Wat is dit eigenlijk?! Gijsbert wil een Gunpowder Milkshake Over rare titels gesproken, Gijsbert leste zijn dorst met Gunpowder Milkshake op Amazon Prime Video. De 'vrouwelijke John Wick' met Karen Gillan en Lena Headey in de hoofdrollen, klinkt explosief genoeg. Maar kon onze Gijsbert er ook van genieten? Debby & Clyde Debby zocht de misdaad op met de nieuwe Videoland-serie Bonnie & Clyde. Dilan Yurdakul speelt Esra Kaplan, wiens detentie er bijna opzit. Maar na een extreem uit de hand gelopen verlofbezoek aan haar Turkse familie, besluit Esra op de vlucht te slaan. En haar vriend Greg Driessen (Yannick Jozefzoon) neemt ze mee dus... Bonnie & Clyde! Peter komt uit de schaduwen Ook in de spotlight staat What We Do In The Shadows, waarvan je twee seizoenen (plus wekelijks nieuwe afleveringen) via Disney+ kan opzuigen. Nu houdt Peter van een hoop niche dingen, maar een vampier-sitcom? Je hoort in de podcast of hij het een schot in de roos of een staak door het hart vindt. See omnystudio.com/listener for privacy information.

De béste komedie van dit moment?! En kroketten in de kerstboom! 49:13
do 4 nov 2021

De béste komedie van dit moment?! En kroketten in de kerstboom!

Deze aflevering: Army of Thieves, Succession en Cowboy Bebop. Podcastje weer hoor, de nieuwe Bankplakkers! Horror, heist, comedy, drama, anime, alles passeert de revue in deze aflevering. Debby, Gijsbert en Peter keken Army of Thieves, Succession en Cowboy Bebop. Army of Thieves beter dan Army of the Dead? Debby keert glorieus terug (met een hevige verkoudheid) en geeft een update over het verschrikkelijke incident met Alec Baldwin op de filmset van Rust. Verder bespreekt ze Army of Thieves, de nieuwe Netflix-hit die zich voor Army of the Dead afspeelt. Even explosief als die eerdere Zack Snyder-film maarrr... zonder zombies! Hersenloos vermaak?  Succes(sion)? Gijsbert komt met wat hij ‘de grappigste serie in tijden’ noemt. No pressure... maar het heet Succession. De HBO-hitserie is met zijn derde seizoen bezig en vertelt het hilarisch zwartgallige verhaal van de Roy-familie die een media-imperium beheert. Pater familias Logan Roy wil nog niet aan aftreden denken, maar zijn vier kinderen hebben de inboedel zo ongeveer al verdeeld.  See You Later Space Cowboy We gaan ook de ruimte in, want Peter bespreekt een van zijn favoriete animeseries ooit, die toevallig net op Netflix is verschenen. Cowboy Bebop gaat over vier eenzame premiejagers in een ruimteschip, die samenwerken om criminelen te vangen, maar elkaar tegelijkertijd niet kunnen luchten of zien. Netflix brengt later deze maand een live-action remake uit, maar is het origineel nog steeds het kijken waard? See omnystudio.com/listener for privacy information.

Slashende bingobejaarden? Check! 01:01:19
do 28 okt 2021

Slashende bingobejaarden? Check!

Deze aflevering: I Know What You Did Last Summer (de serie), Night Teeth, Muppets Haunted Mansion en Bingo Hell. Halloween staat voor de deur en dus hebben de Bankplakkers hun moed verzameld om je de laatste horrorreleases in streamingland voor te schotelen! Debby keert volgende week terug, dus heten Gijsbert en Peter deze week Marieke van Zoelen welkom. Als social mediagoeroe van Veronica Superguide weet ze altijd precies wat er speelt, met name als Timothée Chalamet erin acteert. Zuigt Night Teeth? Ze heeft haar tanden in Netflix-horror Night Teeth gezet en we beloven dat de rest van de uitzending beter is dan deze woordgrap. Een chauffeur neemt twee mysterieuze vrouwen mee op een taxitoer naar verschillende feesten, met een hoop bloederige gevolgen. Valse bingo Intussen dacht Gijsbert dat ‘ie een bingofilm ging kijken, maar Bingo Hell blijkt een nieuwe Amazon Prime Video griezelfilm te zijn, met de complimenten van horrorstudio Blumhouse. Bingo Hell stelt de interessante vraag: wat als de duivel de bingoballetjes doet rollen? Je verliest dan meer dan een vleesschotel... Alweer die haak? Alweer die haak! Peter heeft wel twee Halloween-tips meegenomen, dus eentje mag hij er in de Magische Minuut samenvatten. Hint: er zitten Muppets in. Ook keek hij I Know What You Did Last Summer, dat nu een horrorserie op Amazon Prime Video is. De jaren 90 zijn lang geleden dus werkt de klassieke slasherhorror formule nog? See omnystudio.com/listener for privacy information.

Special: Stevens allerlaatste Bankplakkers 01:04:11
do 21 okt 2021

Special: Stevens allerlaatste Bankplakkers

Deze aflevering: MAID, Hamilton, 2001: A Space Odyssey en het afscheid van Steven.  Welkom bij de meest emotionele Bankplakkers-aflevering ooit! Steven Kok neemt afscheid en beantwoordt al jullie vragen zoals: hoe komt hij aan die fantastische baard? Waarom is 2001: A Space Odyssey zijn favoriete film? En wie gaat hem vervangen?  Peter Koelewijn deelt groot Netflix-nieuws, maar voor de rest staat Bankplakkers in het teken van Stevens vertrek. De podcasthost gaat een nieuwe uitdaging aan maar niet voordat hij Peter en gast-podcaster Ruben Praster nog één keer het leven zuur maakt. Steven mocht namelijk bepalen wat zij keken. Ruben keek de science-fiction klassieker 2001: A Space Odyssey (nu op Amazon Prime Video) en moest opnieuw beginnen als hij tussendoor in slaap viel. Of gebeurde dat niet en blijkt hij net zo'n fan te zijn van de Stanley Kubrick-film? Peter heeft het ritmegevoel van een natte washand, dus hij ging op een muzikale reis met Disney+ exclusive Hamilton. De rap-musical gaat over de Amerikaanse Founding Father Alexander Hamilton. Een must watch of kun je beter weer Frozen opzetten? Steven keek nog tussen het inpakken door de Netflix-serie Maid. Een dramaserie met Margaret Qualley, die een dienstmeid wordt wanneer ze met haar dochter ontsnapt van haar verschrikkelijke vriend. Verder gaat de Geluidskluis in Sudden Death Mode! Ook bespreken we meer Bankzaken dan ooit tevoren, want jullie vroegen Steven het hemd van het lijf. En jawel, zijn opvolger komt ook even aan het woord... See omnystudio.com/listener for privacy information.

Free Guy en Dwayne ‘Mr. President’ Johnson 51:59
do 14 okt 2021

Free Guy en Dwayne ‘Mr. President’ Johnson

Deze aflevering: Free Guy, Love on the Spectrum S2, Nine Perfect Strangers.  Debby is nog even afwezig, maar Peter is terug van vakantie! Ruben is ook weer uit zijn kooi gehaald door Steven om los te gaan over Nine Perfect Strangers. De Amazon Prime Video-serie speelt zich af op een wellness resort en trekt een megablik acteurs open: Nicole Kidman, Michael Shannon, Melissa McCarthy, Samara Weaving en Luke Evans om er maar een paar te noemen! Dat moet wel een kijkhit zijn... toch? Ondertussen lachte Peter zich tijdens zijn vakantie rot en spendeert hij een Magische Minuut aan Netflix-serie Close Enough. Ook zag hij de nieuwe Ryan Reynolds-komedie Free Guy op Disney+, over een computergamepersonage die zelfbewust wordt en wereldfaam vergaart. De wholesome Deadpool-acteur probeert in zijn eigen game te winnen door... aardig te zijn! Daar hebben sommige gameontwikkelaars alleen niet zo'n boodschap aan... Steven ging voor maximum wholesomeness met seizoen 2 van Love on the Spectrum. Singles die op het autismespectrum zitten worden gevolgd en begeleid door dating coaches in hun zoektocht naar liefde. Levert dat mooie tv op of plaatsvervangende schaamte? Verder houdt Peter weer de score bij tijdens een nieuwe spannende Geluidskluis, heeft John de Mol een nieuw tv-format onthuld die wel héél erg op Squid Game lijkt en vragen we in de Bankzaak ons af hoeveel geld je nog overhebt voor de nu 183.000 beschikbare streamingdiensten. Wordt het niet een beetje veel voor non-Bankplakkers? En tot slot komt Steven nog met groot nieuws op het eind... See omnystudio.com/listener for privacy information.

We worden opgeleid over Sex Education 52:51
do 7 okt 2021

We worden opgeleid over Sex Education

Deze aflevering: Sex Education S3, Promising Young Woman, The Guilty en The Wheel of Time.  Wat zeg je? In Bankplakkers hebben ze het nooit over Sex Education omdat geen van de Bankplakkers de moeite neemt om het te kijken? Fout! Of nouja, een beetje fout. Deze aflevering komt gast-host Charlene Heezen ons vertellen over het derde seizoen van de mateloos populaire serie, en weet ze ook Steven te overtuigen zich aan de serie te wagen.  Onze terugkerende gast-host en recensent Ruben Praster is ook weer van de partij, en hij heeft zijn tanden in The Guilty gezet. Een remake van een geniale film, maar is een gefrustreerde Jake Gyllenhaal genoeg om deze versie de moeite waard te maken?  Steven keek Promising Young Woman, de film die bij de Oscars het beeldje voor beste script mee mocht nemen. Een film met pittige thema's als aanranding en wraak - lukt het om daar een luchtige en spannende film van te maken?  Ook deze aflevering: The Wheel of Time. De nieuwe high budget fantasy-serie van Amazon verschijnt in november dus wij duiken alvast even in alles wat je moet weten voor je begint te kijken.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Squid Game: heerlijk zinloos geweld 53:32
do 30 sep 2021

Squid Game: heerlijk zinloos geweld

Deze aflevering: Squid Game, Midnight Mass en Cinderella.  We zouden Steven en Debby niet omschrijven als gewelddadige personen, maar van het moordende geweld in Squid Game worden ze tóch enthousiast! Samen bespreken ze de nieuwe Zuid-Koreaanse serie die door Netflix wordt neergezet als 'mogelijk de grootste serie ooit'. Is die overmoedigheid terecht? Debby keek daarnaast Midnight Mass, van de makers van The Haunting of Hill House. Wederom een miniserie waarin flink gegriezeld kan worden. Maar waarom hebben die mensen in godsnaam verouderingsmake-up op? Debby vindt er dingen van.  In Peters afwezigheid gooien Debby en Steven de geluidskluis eens op een andere manier open en komt Gijsbert langs om te vertellen over Cinderella. Daarnaast moeten hij en Debby een ruzietje uitvechten over het woord 'detail'...  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Hè hè, eindelijk praten over Lucifer 46:35
do 23 sep 2021

Hè hè, eindelijk praten over Lucifer

Deze aflevering: Lucifer, Space Jam: A New Legacy en Jack Whitehall: Travels with my Father, de Emmy's.  Ruben Praster doet deze week mee als gast en dat is goed nieuws want hij is een diehard Lucifer-kijker. Is het laatste seizoen van de populaire Netflix-serie de hemel of... uh, teleurstellend. Sorry, de woordgrappen in de podcast zijn beter. Er wordt ook even stilgestaan bij de winnaars van de Emmy's, want de streamingdiensten wonnen zwaar bij de prestigieuze tv-prijzen. Helaas mocht Space Jam: A New Legacy niet meedoen, anders had Warner Bros. een truck moeten huren voor alle beeldjes. Althans volgens Steven, want hij keek het basketbalepos via Amazon Prime Video en geeft zijn professionele mening. Tot slot keek Peter naar het laatste seizoen van Jack Whitehalls Netflix reisprogramma, waarin hij met zijn zure 80+ vader op reis gaat. Vanwege de lockdown blijft de Britse komediant op zijn eigen eiland, maar gelukkig gebeuren daar ook een heleboel rare dingen. Zo slapen ze met een paard en doen ze een zakdoekendans op een gigantische krijttekening van een penis. Jup, Peter weet zijn kijktips wel te vinden... Verder gaat de Geluidskluis weer open en eindigen de Bankplakkers met een vraag over eindes. Want wat maakt een goed einde van een serie en welke zijn de favorieten van de luisteraars? See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sssst… zachtjes praten over The Matrix Resurrections 36:29
do 16 sep 2021

Sssst… zachtjes praten over The Matrix Resurrections

Deze aflevering: The Matrix 4, A Quiet Place part II, Kate, Hawkeye.  Er lanceerden twee vette trailers afgelopen week: een van Hawkeye die zijn eigen Disney+ serie krijgt en die van The Matrix Resurrections. Staan de Bankplakkers te dansen op de tafel voor deze trailers? En hebben we überhaupt een nieuwe Matrix nodig? Voor brute actie hoef je sowieso niet te wachten, Netflix heeft zijn eigen actiefilm Kate online geknald. Peter trok een huismerk zak chips open en spendeerde een avondje met de Mary Elizabeth Winstead actiefilm. Steven durfde ondertussen geen chipszak open te trekken. Niet omdat hij op dieet is maar omdat hij A Quiet Place Part 2 keek. Emily Blunt keert terug om opnieuw zo min mogelijk geluid te maken. Anders horen de enge monsters haar en is haar familie het haasje. De eerste keer was het tof, maar lukt het een tweede keer om Steven op het puntje van zijn stoel te krijgen?   See omnystudio.com/listener for privacy information.

S2E43: ‘The one where he says goodbye’ 52:48
vr 2 jul 2021

S2E43: ‘The one where he says goodbye’

Een bitterzoete aflevering van Bingewatchers. Want na twee podcast-loze weken, zijn Kevin en Charlene er weer, maar de boodschap die gebracht wordt, is niet zo leuk: Kevin gaat stoppen met Bingewatchers. Maar in deze aflevering blikken de twee terug op twee jaar podcasten en op alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is.  Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.