BankGasten

Gemiddeld 3,0 gebaseerd op 1 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van BankGasten

Totaal 9 afleveringen

Hey hallo, leuk dat jij luistert naar BankGasten! De podcast zonder bank. In deze podcast ga ik praten met mijn gast(en) over waar diegene bekend mee is geworden! Dus dat kan een Influencer, ContentCreator, TV Presentator, RadioDJ, Politicus, DJ of Zanger(es) zijn! Ik doe verder GEEN research naar mijn gast(en). Mijn doel? Mijn gast(en) beter leren kennen en de aflevering af te sluiten met een nieuwe vriend(in)! Verder kennen mensen mij als een lolbroek en een onserieus soms wat hinderlijk ventje! En dat ben ik ook! maar in de podcast zal je er weinig van merken dus dont worry! Oja.. Volg mij!

S02E03 – Maarten Steendam: ‘Toen heb ik wel in een hoekje gestampvoet…’ 01:01:40
ma 1 nov 2021

S02E03 – Maarten Steendam: ‘Toen heb ik wel in een hoekje gestampvoet…’

Tijdje terug... Maar ik ben back! Deze week Maarten Steendam. Vele kennen hem als de meest bekende Telegraaf YouTube presentator maar inmiddels is hij 1 van de eerste mannelijke gezichten van SBS6 Hart van Nederland! In deze podcast vertelt Maarten over zijn avontuur van begin tot heden en is het vragen aan mij deze komende afleveringen een grotere rol gaan spelen... Het doel blijft namelijk vrienden maken! SPONSOR BERICHT: Zoek jij nog lekkere sport supplementen? Ga dan naar https://www.mefitprofessionals.nl/ voor de LEKKERSTE uit de game! Gebruik kortingscode: "bankgasten10" voor 10% korting.

S02E02 – Korthom: ‘In die zin ben ik inderdaad een soort mini Talpa!’ 01:35:32
za 6 mrt 2021

S02E02 – Korthom: ‘In die zin ben ik inderdaad een soort mini Talpa!’

In aflevering 2 van seizoen 2 ontvang ik YouTuber en presentator Thomas Brok online beter bekend als Korthom. Met zijn bedrijf gooit hij in de online wereld hoge ogen! Met in totaal meer dan 594.000 abonnees op YouTube en meer dan 304.900 volgers op Instagram beheert hij 3 kanalen op beide socials en kan hij zichzelf wel een grote noemen. In deze podcast kom je meer te weten over SchoolTour een serie waarin redelijk wat virals zitten en hoe Spaze is ontstaan en waarom het nog zo populair is... Wie is Thomas nou eigenlijk en hoe is hij zo'n grote YouTuber, presentator en zeker ook een ondernemer geworden? Je hoort in deze aflevering van BankGasten. P.s. Mijn microfoon overstemt soms een beetje... Let er niet te veel op! volgende aflevering is het beter.

S02E01 – Erik van Roekel: ‘Ik heb gewoon eieren van 4 hoog op Marieke haar hoofd kapot gegooid!’ 01:17:33
vr 12 feb 2021

S02E01 – Erik van Roekel: ‘Ik heb gewoon eieren van 4 hoog op Marieke haar hoofd kapot gegooid!’

Hey en leuk dat jij luistert naar Seizoen 2 van BankGasten! Dit seizoen zal het allemaal even anders lopen dan normaal maar merk jij als luisteraar daar eigenlijk weinig van... Alles is via een willekeurige videodienst opgenomen en ieder vanuit zijn of haar eigen huis. Dit seizoen staan er een hele hoop toffe gasten te wachten met als opener Qmusic en 100%NL DJ Erik van Roekel. We praten over onder andere zijn radio loopbaan en zijn nieuwe job bij de politie die sinds kort is gestart! Iedere 2 weken kom er een podcast online dus stay tuned. Veel luister plezier!!

S01E06 – Jeroen Nobel: ‘Als er Sail is zou dat daar nogsteeds plaats kunnen vinden!’ 01:00:09
vr 22 jan 2021

S01E06 – Jeroen Nobel: ‘Als er Sail is zou dat daar nogsteeds plaats kunnen vinden!’

In deze laatste podcast van Seizoen 1 (Ja echt ja slecht he nu al einde seizoen 1...) ga ik met nu nog waarnemend burgemeester van Den Helder Jeroen Nobel praten over zijn privé leven en over de helderse politiek! Maart 2021 zal hij zijn taken als burgemeester neerleggen en zal Jan de Boer alles overnemen als officiële nieuwe burgemeester van Den Helder. Wat waren zijn plannen vanaf Oktober 2020 tot aan Maar 2021. Je hoort het in de laatste BankGasten van Seizoen 1 

S01E05 – Prikki3: ‘Ik scroll vijf minuten voor ideetjes en dan maak ik het.’ 48:07
vr 15 jan 2021

S01E05 – Prikki3: ‘Ik scroll vijf minuten voor ideetjes en dan maak ik het.’

Hey! Deze week een 'nieuwe' podcast! Sorry haha 6 maanden is om te schamen eigenlijk. Deze week Nick beter bekend als Prikki3 als BankGast. Met meer dan 150.000 volgers op Instagram en meer dan 1.2 Miljoen op TikTok is dit een hele grote op sociale media en hij komt uit het altijd zonnige Den Helder! Super gezellig gesprek gehad en daar is deze podcast uitgekomen... Wel even disclaimer naar de volgers aantallen, datums enz. dat is allemaal outdated maar verder enorm tijdloos hoor haha. Oja en als het lichtelijk ongemakkelijk overkomt... Dit was een halfuur na onze eerste ontmoeting dus vandaar!

S01E04 – Gerrit de Haan: ‘Het is niet gescript!!’ 01:17:48
zo 1 nov 2020

S01E04 – Gerrit de Haan: ‘Het is niet gescript!!’

Het is een tijdje terug... Ongeveer 3 maanden denk ik haha. Daarvoor excuses.... Maaaaaaar ik heb nog 3 episodes liggen voor dit seizoen eindigt! Deze week oud Utopiaan, Artiest & DJ: Gerrit de Haan aka MR. RICHMAN! In deze podcast praten wij over zijn Utopia2 ervaring en of hij echt een klootzak is, of hij het avontuur nog een keer zou aangaan, hoe was Gerrit zijn jeugd en was Utopia wel helemaal echt?

S01E03 – Joost Bouhof: ‘Ik zit nou wel op een positie dat ik met m’n inkomsten kan doen wat ik wil!’ 01:14:22
zo 9 aug 2020

S01E03 – Joost Bouhof: ‘Ik zit nou wel op een positie dat ik met m’n inkomsten kan doen wat ik wil!’

In deze derde BankGasten ga ik praten met Joost Bouhof ook wel bekend als JoostSpeeltSpellen praten over YouTube! Had hij een goede jeugd, Verdiend hij goed, Is hij onzeker, wat vind hij van sommige collega YouTubers & wat zijn z'n toekomst plannen?

S01E02 – Michiel Zwartepoorte: ‘Ik was echt wel een etter.’ 53:26
zo 26 jul 2020

S01E02 – Michiel Zwartepoorte: ‘Ik was echt wel een etter.’

In deze tweede Bankgasten ga ik praten met Michiel Zwartepoorte over radio! Hoe hij is begonnen met radio maken, Of hij trots is op hoe hij presteert bij WILDFM,  over wie zijn favoriete en minst favoriete RadioDJ is... En wat zijn z'n verdere ambities binnen het vak?

S01E01 – DJEFFROS: ‘Ik heb helemaal niks met Urban!’ 43:36
ma 20 apr 2020

S01E01 – DJEFFROS: ‘Ik heb helemaal niks met Urban!’

In deze allereerste BankGasten ga ik praten met Jeffrey Koorn (Djeffros) over hoe zijn DJ leven nu is tijdens het corona virus. En hoeveel verschil zit er tussen de persoon en de 'artiest'?