Alles is: de Romcomcast

Gemiddeld 5,0 gebaseerd op 1 reviews
5 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van Alles is: de Romcomcast

Totaal 10 afleveringen

In Alles is: de Romcomcast bespreken beste vrienden, schrijvers en TV analyse-experts (een zelf uitgereikte titel) Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril op de Nederlandse romantische komedies. Met een bingo, liefdesbrieven en geheime aanbidders pakken ze films van Alles is Liefde tot Zwaar Verliefd aan.

Aflevering 7: Ellis in Glamourland 01:32:36
ma 3 okt 2022

Ellis in Glamourland

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie. Deze week bespreken we de ruwe diamant, de vrouw die van rags to riches back to rags gaat met behulp van Joan Collins en de geweldige Poolse buurvrouw Anita: Ellis in Glamourland.Ellis in Glamourland is geregisseerd door Pieter Kramer, geschreven door Micha Alexander en was naar één van de vele ideeën van Linda de Mol. De hoofdrollen werden vertolkt door Linda de Mol, Chris Tates, Kees Hulst, Joan Collins en Jacqueline Blom. Je hoort het in Alles is! Volg je hart. Volg de podcast. Dat doe je op insta @allesispodcast. Vergeet je niet te abonneren en laat vooral een review achter! Muziek + vocals: Tammy Rompas Bronnen: https://www.em-press.nl/image/I0000tt7WouH8sZs https://www.trouw.nl/nieuws/een-vrouw-zoals-wij~b49032bf/ https://www.nrc.nl/nieuws/2004/10/02/acteren-zegt-linda-doe-ik-al-mijn-hele-leven-7704794-a23289 https://www.nrc.nl/nieuws/2004/09/30/hilarische-komedie-met-brave-linda-de-mol-7704302-a1140096 https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/ellis-in-glamourland~bcfbe304/ https://paardenfanaten.nl/welke-kleur-rozet-welke-plaats/  We keken "Ellis in Glamourland" via Videoland.

Aflevering 7: All You Need is Love 01:28:50
za 25 dec 2021

All You Need is Love

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie. Deze week serveren wij een kerstdiner dat je liever links laat liggen, of rechts wat jij wil: All you need is love.We hebben het over afgeraffelde verhaallijntjes, genegeerde homoseksuelen en schapen. All You Need is Love is geregisseerd door Will Koopman en geschreven door Paula van der Oest. Met in de hoofdrollen Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh en Yannick Jozefzoon Je hoort het in Alles is! Volg je hart. Volg de podcast. Dat doe je op insta @allesispodcast. Vergeet je niet te abonneren en laat vooral een review achter! Muziek + vocals: Tammy Rompas We keken "All you need is love" op Videoland. 

Alles is: Een vluggertje 08:23
za 18 dec 2021

Alles is: Een vluggertje

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie. Deze week heeft Jeroen, fysiek zonder maar mentaal mét Jesse, het over de opname van deze week die gepland stond, een speciale prijs, de aflevering van volgende week en de toekomst van onze heerlijke liefdevolle podcast.  Je hoort het in Alles is! Volg je hart. Volg de podcast. Dat doe je op insta @allesispodcast. Vergeet je niet te abonneren en laat vooral een review achter! Muziek + vocals: Tammy Rompas Bronnen: Miss Podcast: https://open.spotify.com/episode/4VzsBwW7QWX1gRyVe1DMSq?si=VWE4QLLGRXmvuVD_KCvhaQ https://deleukstepodcast.nl/ 

Aflevering 5: Soof 2 01:32:05
ma 13 dec 2021

Soof 2

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie.Deze week slaan we de artisjok open die Soof 2 heet. In dit magistrale vervolg hebben we het over wat liefde is volgens deze film, de telegraaf, prijzen van een Chinees restaurant en heeft Jesse een boeketromannetje geschreven.Soof 2 is geregisseerd door Esmé Lammers, geschreven door Marjolein Beumer en de hoofdrollen werden vertolkt door Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok en Achmed Akkabi. Je hoort het in Alles is!Volg je hart. Volg de podcast. Dat doe je op insta @allesispodcast. Vergeet je niet te abonneren en laat vooral een review achter!  Muziek + vocals: Tammy Rompas Bronnen: https://delagarde.nl/recensie-huwelijkskomedie-soof-2  https://www.filmtotaal.nl/recensie/12492 https://www.filmvandaag.nl/nieuws/6680-soof-regisseur-antoinette-beumer-gaat-nieuwe-series-ontwikkelen-voor-netflix https://www.nu.nl/film/4362255/recensieoverzicht-soof-2-grappig-maar-toe-iets-nieuws.html https://www.metronieuws.nl/entertainment/2016/12/lies-visschedijk-soof-2-is-een-ode-aan-jezelf/ https://plotmagazine.nl/geschillencommissie-en-soof-2-erkenning-voor-de-makers/ https://www.ad.nl/show/soof-is-een-heldin-met-een-randje~a82ee1e2/  We keken "Soof 2" via Videoland en Netflix. 

Aflevering 4: Soof! 01:30:43
za 4 dec 2021

Soof!

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie. We dippen onze tenen in de slagroomsoes die Soof heet en rollen langzaam in de Soof-universe. Soof komt uit 2013 en is geregisseerd door Antoinette Beumer, geschreven door Marjolein Beumer en de hoofdrollen worden vertolkt door Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Maryam Hassouni, Anneke Blok en Dan Karaty.  We hebben het over de Kooksoof, Anneke Blok, muizen, supermarkten en Weesp.  Je hoort het in Alles is! Volg Alles is op Instagram @allesispodcast, vergeet je niet te abonneren op ons kanaal en laat vooral een beoordeling achter. Muziek + vocals: Tammy Rompas Bronnen:https://keyfilm.nl/en/feature-films/soofhttps://www.parool.nl/nieuws/soof-mikt-op-de-perfecte-imperfectie~bc745e2b/ We keken "Soof!" via Videoland en Netflix. 

Aflevering 3: Alles voor elkaar 01:34:47
za 27 nov 2021

Alles voor elkaar

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie. Voor nu sluiten we het "Alles..." principe af met de film "Alles voor elkaar" uit 2017 van Danny Stolker, Dag Neijzen en Liesbeth Strik. Met hoofdrollen voor Maryam Hassouni, Yootha Wong-Loi Sing, Esmée Kampen en Sarah Chronis.We hebben het over diversiteit, poep en wat het betekent om 30 te zijn.  Je hoort het in Alles is! Volg Alles is op Instagram @allesispodcast, vergeet je niet te abonneren op ons kanaal en laat vooral een beoordeling achter. Muziek + vocals: Tammy Rompas Bronnen: https://cinemagazine.nl/alles-voor-elkaar-2017-recensie/ https://www.acupofambition.nl/shenin-lebrun https://wgotthis.nl/2018/05/21/w-feature-shenin-lebrun-of-shenin-lebrun-communications/  We keken "Alles voor elkaar" via Videoland en Netflix. 

Aflevering 2: Alles is Familie 01:31:48
za 20 nov 2021

Alles is Familie

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie. Nadat we Alles is Liefde hebben besproken, kan het bijna niet anders dan dat we het ogenschijnlijke vervolg van de romantische klassieker moeten bespreken: Alles is Familie.We hebben het over zaad, homo's, de Efteling en Martine Bijl.  Je hoort het in Alles is! Volg Alles is op Instagram @allesispodcast, vergeet je niet te abonneren op ons kanaal en laat vooral een beoordeling achter. Muziek + vocals: Tammy Rompas Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Alles_is_familie https://nl.wikipedia.org/wiki/Kim_van_Kooten https://www.umcg.nl/IDocuments/Donorsemen_-_Informatie_voor_een_eigen_zaaddonor.pdf https://filmkrant.nl/recensies/alles-is-familie/ We keken "Alles is familie" via Videoland. 

Aflevering 1: Alles is Liefde 01:32:40
za 13 nov 2021

Alles is Liefde

Leuk dat je luistert naar Alles is: de Romcomcast! In Alles Is bespreken beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars zonder roze bril de Nederlandse romantische komedie.De film die de spits af mag bijten is Alles is Liefde. Hoe kan het ook anders? Vinden Jesse en Jeroen deze moeder der romcoms 13 jaar na release nog wel romcomwaardig? Of is het toch een... stomcom? Je hoort het in Alles is! Volg Alles is op Instagram @allesispodcast, vergeet je niet te abonneren op ons kanaal en laat vooral een beoordeling achter.Muziek + vocals: Tammy RompasBronnen:https://nl.wikipedia.org/wiki/Hydrograaf_(schip,_1910)http://www.shakespeares-sonnets.com/sonnet/81https://www.michaelminneboo.nl/2007/10/alles-is-liefde/DWDD Special 2007: https://www.npostart.nl/VARA_101157352 Wij keken "Alles is Liefde" via Amazon Prime. 

Alles is een teaser 05:22
za 30 okt 2021

Alles is een teaser

Dit is Alles is! Of tenminste, de teaser ervan. We zijn druk bezig de eerste afleveringen voor jullie te maken en komen snel in je feed. Weet jij al wanneer dankzij de Geheime Aanbidder? Laat het weten op onze insta @allesispodcast! Leadermuziek en vocals: Tammy Rompas 

Alles is een trailer 01:15
zo 17 okt 2021

Alles is een trailer

Dit is de trailer voor de nieuwe podcast Alles is: de Romcomcast. Waarin schrijvers en beste vrienden Jesse de Vries en Jeroen Callaars alle Nederlandse romantische komedies gaan bespreken. Wij hebben er zin in, jij ook?