57 | BNR

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van 57 | BNR

Totaal 15 afleveringen

Met 57 jaar ben je van middelbare leeftijd, maar nog lang niet oud. In de podcast 57 praat Roelof Hemmen (57) met fascinerende generatiegenoten. Welke keuzes waren allesbepalend voor de koers van hun leven? En hoe zien ze hun toekomst?

57 met Bas van Werven 52:38
do 18 feb 2021

57 met Bas van Werven

Hij dé man van de ochtend bij BNR. Hij is ondernemer. En hij is een petrolhead die zelf ook graag sleutelt aan autos. Bas van Werven! Met Bas sluit Roelof dit seizoen van 57 af. Wie is toch die man die hij jarenlang elke ochtend als collega tegenkwam in de studio?

57 met Heleen van Royen 01:04:04
do 7 jan 2021

57 met Heleen van Royen

Heleen van Royen is schrijfster, moeder, dochter, minnares en tegenwoordig ook oma! Het gaat goed met Heleen. Een ze heeft geen problemen met ouder worden; ze neemt het leven zoals het komt. En bovendien, wat is oud? Ze wordt immers 100. Of 110. Zoiets.

57 met Peter Heerschop 01:00:57
wo 23 dec 2020

57 met Peter Heerschop

Hij is televisiemaker, cabaretier, schrijver, acteur, gymleraar, radio-columnist én zelfbenoemd 'minister van Enthousiasme'. Peter Heerschop doet het allemaal. Roelof zocht hem op, en dat leidde tot een gesprek over liefde en angst. Over vriendschap en succes. En over afscheid nemen, en kruispunten.

57 met Michel Perridon 01:02:48
do 10 dec 2020

57 met Michel Perridon

De Rotterdamse ondernemer Michel Perridon is één van de rijkste mensen van Nederland. En Perridon heeft altijd plannen, ook nu hij in de staart van zijn carrière zit. Want volgens hem hebben winnaars een plan, losers een excuus. Hoe word je succesvol? Wat betekent nalatenschap? Wat is rijkdom eigenlijk? Wie zijn je échte vrienden als je zo rijk bent?

57 met Damiaan Denys 58:12
do 26 nov 2020

57 met Damiaan Denys

Psychiater en filosoof Damiaan Denys kent de mens. De schoonheid én de zwarte kanten, en hoe we daar met zijn allen tussendoor laveren. En kan daar ook nog een heel precies over spreken. Hij bevindt zich op een goed punt in zijn leven, als in een rustig café, ergens in de hoek, aan de rand van een tafeltje, tevreden en rustig om zich heen kijkend. Welke lessen kunnen we van hem leren? Luister mee.

57 met Coen Verbraak 01:05:08
do 12 nov 2020

57 met Coen Verbraak

Hij is een journalist, presentator, documentairemaker en vooral meester interviewer: Coen Verbraak. Wat heeft hij geleerd van al die blikken die hij in al die zielen heeft geworpen? Een diepgaand interview. Over leven, liefde, dood, vaderschap, werk en alles wat het leven soms zwaar, maar meestal eigenlijk heel mooi maakt.

57 met Margo Reuten 51:16
do 29 okt 2020

57 met Margo Reuten

In de keuken spreek je met twee woorden. Ja chef. Nee chef. Bon chef. Margo Reuten is wat dat betreft helder. Ouderwets misschien ook. Zo hoort het gewoon, vindt ze. In gesprek met Roelof spat de passie ervan af. Ze is open, passievol en eerlijk. Over Michelinsterren, de ziekte kanker overwinnen, haar zaak Da Vinci, samenwerken met Petro met wie ze álles - echt álles - doet. Maar vooral over koken, en alles wat ze daarvoor over heeft.

57 met Fokke Obbema 54:31
do 15 okt 2020

57 met Fokke Obbema

Heel even was Fokke Obbema dood. Hij heeft er zelf geen herinneringen aan, maar zijn vrouw des te meer. Want dankzij haar oplettende handelen, kan hij het navertellen. Inmiddels heeft hij van zingeving zijn carrière gemaakt en geleerd er voor hem op een onverwachte plek een grote kracht schuil gaat. Een openhartig gesprek over het vechten tegen, en het omarmen van de dood, in deze aflevering van 57.

57 met Diederick Kraaijeveld 51:53
do 1 okt 2020

57 met Diederick Kraaijeveld

Kunstenaar Diederick Kraaijeveld is al decennia één van de beste vrienden van Roelof en ze hebben veel meegemaakt samen. Hun paden kruisten in de journalistiek en de vriendschap bleef. Het leven lijkt Diederick redelijk makkelijk af te gaan en Roelof zou nu wel eens willen weten hoe dat kan. Is het mazzel? Of beschikt zijn maatje over een geheime formule die hij nu eindelijk eens moet delen?

57 met Ruud Koornstra 57:41
do 17 sep 2020

57 met Ruud Koornstra

Ondernemer Ruud Koornstra is een man met een missie: hemel op aarde realiseren. Of althans, zíjn steentje bijdragen. Daar gaat t om in dit leven, wat hem betreft. Binnen tien jaar. Voor iedereen. Je kan fronsen wat je wilt. Je kan hem uitlachen. Maar Ruud is niet te vermurwen. Het. Gaat. Lukken. En, eerlijk is eerlijk, soms gaat dat ten koste van zijn gezinsleven, vertelt hij Roelof, maar mijn kinderen zullen het snappen, hoop ik.