100% Inspiratie Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van 100% Inspiratie Podcast

Totaal 120 afleveringen

Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!

INTENS 243: Op zoek naar geluk met Huub en Thijs 39:51
ma 25 apr 2022

INTENS 243: Op zoek naar geluk met Huub en Thijs

Waar ik niet in geloof zijn stappenplannen naar geluk. Waar ik wel in geloof is dat 'geluk' voor iedereen iets persoonlijks is. Inspiratie van buitenaf (podcasts, seminars, coaches) kan je hooguit gidsen om voor jezelf antwoorden te vinden. Huub en ik hopen dat dit interview een 'mini gids' voor je is. Huub interviewt mij over mijn boek 'Hoe de Fuck vind ik Geluk?'. Je ontdekt welke vier thema's de rode draad vormen in jouw zoektocht naar geluk. Althans, in mijn overtuiging dan... want geluk is iets heel persoonlijks dus wellicht passen bij jou hele andere thema's ;) Toch denk ik dat deze thema's generiek zijn. Wat deze vier thema's zijn en wat ze voor jou betekenen, daar kom je in de komende 30 minuten achter. Tot slot staat er een heel bijzonder aanbod voor je klaar. Iets wat te mooie klinkt om waar te zijn... maar toch waar is! Je kan namelijk geheel kosteloos een coachingstraject volgen bij TalentFirst (het bedrijf van Huub) t.w.v. € 1.753. Dit is geen win-actie of iets waar je voor ingeloot moet worden, dit is voor iedereen toegankelijk!! En je krijgt er ook nog mijn boek en de volledige beelden van mijn theatershow cadeau bij. Het ENIGE wat je hoeft te doen is te gaan naar: https://talentfirst.nl/thijs/ En je daar aan te melden. Dan spreekt de rest voor zich. Heel veel plezier en groei gewenst met dit gratis coachings en zelfinzicht traject!

INTENS 242 – Ruud Koornstra deelt bizarre en sappige anekdotes 01:08:45
di 19 apr 2022

INTENS 242 – Ruud Koornstra deelt bizarre en sappige anekdotes

Bij deze een aflevering van De Duurzame Podcast! Ruud Koornstra is topondernemer en deelt bizarre verhalen over hoe hij een duurzame revolutie wil starten. Elke week een nieuwe aflevering? Abonneer je op De Duurzame Podcast via onderstaande links: iTunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-duurzame-podcast/id1609648777 Spotify: https://open.spotify.com/show/0WUEl5CPoilYJTCPTakBZD?si=7mSRA1mMTvqeKZKZV6iBAw YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ

BONUS: Lancering – De Duurzame Podcast! 01:02:14
di 15 feb 2022

BONUS: Lancering – De Duurzame Podcast!

In deze aflevering onthul ik de lancering van een nieuwe podcast. Je hebt (helaas) al een tijdje niets van me gehoord hier op deze podcast. Gelukkig heb ik niet stil gezeten. Voor iedereen die duurzaamheid ook maar een klein beetje interessant vind is er nu: De Duurzame Podcast! Is er een link naar geluk? Jazeker! Allereerst heeft het niet zo veel zin om gelukkig te zijn als we geen aardbol hebben. En in de tweede plaats heb je mogelijk ontdekt dat zingeving één van de belangrijkste ingrediënten is voor het ervaren van 'geluk'. Duurzame keuzes maken in je leven kan enorm veel zingeving geven! Met 'De Duurzame Podcast' willen we je in het hart raken, je inspireren met concrete dingen die je kunt doen en vooral ook een hele hoop lol te maken. Het onderwerp is al serieus genoeg, dus er mag best gelachen worden :) Uiteraard hoop ik dat je deze aflevering gaat luisteren en enthousiast wordt. Mocht dat het geval zijn, dan help je jezelf en ons enorm door je te abonneren op dit nieuwe podcast kanaal. Onderstaand alle linkjes: iTunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-duurzame-podcast/id1609648777 Spotify: https://open.spotify.com/show/0WUEl5CPoilYJTCPTakBZD?si=WLRHeU8ORSqdb9D_IlchWw YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ En als je in je favoriete podcast app een review wilt schrijven dan ben ik je eeuwig dankbaar! Zo help je ons om dit belangrijke (en helaas urgente) onderwerp zo breed mogelijk in Nederland te verspreiden! Thanx voor je support!

BONUS: Thijs wordt geïnterviewd voor radioprogramma ‘Waarheen, Waarvoor’ 51:57
ma 10 jan 2022

BONUS: Thijs wordt geïnterviewd voor radioprogramma ‘Waarheen, Waarvoor’

Omdat je al een tijdje niets van me hebt gehoord vind ik het leuk om dit met je te delen. Vanochtend (zondagochtend 9 januari) was ik te gast bij het radioprogramma 'Waarheen, Waarvoor' op Radio Noord-Holland. De gastheer Koop Geersing interviewt mij een uur lang over mijn zoektocht naar geluk, de dood, zingeving, tegenslagen, theater en waar ik op dit moment mijn dagen mee vul. Ook mocht ik drie liedjes uitkiezen die ik graag gedraaid zou willen hebben op mijn begrafenis. Super intens, maar wel interessant om over na te denken. Ben benieuwd wat je vind van dit gesprek! Laat het me vooral weten via een mailtje (info@dethijsshow.nl) of via Instagram. Vind je dit trouwens tof? Check dan meer afleveringen van de 'Waarheen, Waarvoor - Podcast'.

INTENS 241: Alles over de polariteit tussen mannen en vrouwen – Lorin Krenn 01:20:29
ma 6 dec 2021

INTENS 241: Alles over de polariteit tussen mannen en vrouwen – Lorin Krenn

Lorin Krenn is in mijn ogen de hedendaagse David Deida. Sinds ik hem volg op Instagram is mijn leven en kijk op relaties veranderd. Deze man snapt het in mijn ogen. Als je leeft en graag in een diepgaande relatie wilt zijn, of simpelweg meer wilt begrijpen van mannelijke en vrouwelijke energie, dan is dit een aflevering voor jou. Je ontdekt inzichten over: Wat is mannelijke energie? Wat is vrouwelijke energie? Hoe ziet de polariteit tussen deze twee er uit? Wat is het testen van een vrouw? Hoe hier als man mee om te gaan? Hoe ziet een 'committed relationship' er uit? Waarom zorgt dit voor de grootste spirituele groei? Dit en nog veel meer! Ben je enthousiast en wil je in een 8 weken online programma de diepste levels van intimiteit gaan ontdekken? Check dan https://thijslindhout.nl/lorin/ Gebruik de code 'Thijs' voor 50 dollar korting. En tevens ontvang je dan een 30 minuten 1 op 1 sessie met mij erbij cadeau!

De ontwaking | De Wereld Ontwaakt #8 31:00
wo 27 okt 2021

De ontwaking | De Wereld Ontwaakt #8

In deze gloednieuwe podcastserie behandelen we (Giel Beelen, Bentinho Massaro en ik) elke week een thema dat kan bijdragen aan het ontwaken van de wereld. Luchtig, maar niet zweverig. In aflevering 8, de laatste aflevering van dit eerste seizoen, gaan we in op 'ontwaken'. Bentinho zegt heel mooi in zijn intro: "My mission is the ignition of global awakening". Wat wordt hiermee bedoeld? Wat is de aanleiding en het doel van deze podcastserie? En wat heb jij er aan om te 'ontwaken'? Je ontdekt het in deze aflevering!

INTENS 240: Waarom het zo belangrijk is om jezelf te kunnen zijn – Josine Peters 59:58
ma 25 okt 2021

INTENS 240: Waarom het zo belangrijk is om jezelf te kunnen zijn – Josine Peters

Josine is directeur van The School of Life. De naam zegt het al, dit is dé plek om wijzer te worden over de verschillende gebieden van je leven. Door middel van wekelijkse cursussen en workshops kun je meer te weten komen over jezelf, relaties en werk. Zowel bij The School of Life als in dit interview behandelen we onderwerpen als: - Wat maakt gelukkig? - Wat voor werk past er bij je? - Hoe vind je betekenis in je leven? Josine is super eerlijk en dat maakt het gesprek zo mooi. Er komen diepe inzichten en concrete tips voorbij. Check het nu! Meer info zie: https://www.theschooloflife.com/amsterdam/

Energie | De Wereld Ontwaakt #7 34:16
wo 20 okt 2021

Energie | De Wereld Ontwaakt #7

In deze gloednieuwe podcastserie behandelen we elke week een thema dat kan bijdragen aan het ontwaken van de wereld. Luchtig, maar niet zweverig. In aflevering 7 alweer gaan we in op energie. Wat is energie? Zijn we eigenlijk gewoon energie? Hoe zit dat met liefde en licht? Ontdek het in deze aflevering!

Relaties | De Wereld Ontwaakt #6 48:24
wo 13 okt 2021

Relaties | De Wereld Ontwaakt #6

In deze gloednieuwe podcastserie behandelen we elke week een thema dat kan bijdragen aan het ontwaken van de wereld. Luchtig, maar niet zweverig. In deze zesde aflevering gaan we in op liefdesrelaties. Zoals je wellicht kan verwachten, heeft Bentinho hier een zeer uitgesproken en wellicht zelfs controversiële mening over. Ik durf je te garanderen dat dit je tot nadenken zet. Veel luisterplezier!

INTENS 239: Waar komen emoties als verdriet, boosheid en jaloezie vandaan? – Ad Vingerhoets 01:12:37
di 12 okt 2021

INTENS 239: Waar komen emoties als verdriet, boosheid en jaloezie vandaan? – Ad Vingerhoets

We gaan het hebben over huilen! Ad is een psycholoog en expert op het gebied van emoties. Hij heeft zich gespecialiseerd op huilen bij volwassenen en het niet uiten van emoties zoals boosheid en jaloezie. Meer dan 300 van zijn artikelen zijn gepubliceerd in nationale en internationale tijdschriften en boeken. In dit interview gaan we in op het nut van het uiten van je emoties. Waarom doen we dit? Op welke manieren doen we dit? En wat zit hier achter? Ontdek het in deze aflevering! Koop nu zijn nieuwste boek 'De emotionele mens' via: https://www.youbedo.com/boeken/de-emotionele-mens-9789026354168