Podcasts over Olympische Spelen 2021

podcasts-olympische-spelen

De Olympische Spelen stond eigenlijk in 2020 gepland. Door het coronavirus is het een jaar opgeschoven naar deze zomer (23 juli t/m 8 augustus). Tokyo is nog steeds de host van de Olympische Spelen. Blijf je graag via podcasts op de hoogte van het mondiale sportevent? Op deze pagina zetten we de beste podcasts over de Olympische Spelen voor je op een rijtje.

Ti-Ta-Tokio

In Ti-Ta-Tokio praten AD journalisten Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam met sporters die in actie komen op de Olympische Spelen. In elke aflevering wordt er een sporter uitgenodigd en worden o.a. de medaillekansen besproken, het uitstellen van de Spelen en de weg daarnaar toe. Gasten tot nu toe waren o.a. Dafne Schippers en Nouchka Fontijn.

Olympische Podcast

Ook de NOS duikt vol op de Olympische Spelen. Naast dat het evenement bij de publieke omroep te zien is, wordt er ook een podcast opgenomen. Het duo Henry Schut en Jeroen Stekelenburg spreekt elke donderdag met een sporter over de voorbereiding op de belangrijke Spelen. Inmiddels staan er al tientallen afleveringen online, beluister hieronder de laatste.

Let’s Go Tokyo

In de ochtendshow van Radio 538 blikken Peter Heerschop en Jelte van der Goot vooruit op de Olympische Spelen in Tokyo. Dit doen ze samen met interessante gasten en sporters. Zo is zwemmer Ferry Weertman al langs gekomen en ook bekende Olympiërs Femke Heemskerk en Henk Grol kwamen aan het woord de podcast Let’s Go Tokyo. Elke dag verschijnt er een nieuwe show online.

Auteur
Bram
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...