Podcasts met Theo Maassen

Theo Maassen is bekend als cabaretier met zijn kenmerkende harde humor en maatschappijkritiek. In zijn shows keren de thema’s hypocrisie, commercialisering en conformisme immer terug. In de media zorgden zijn show Situatie Gewijzigd waarin hij geen enkel taboe uit de weg gaat – voor een hoop ophef. Negatieve media aandacht is aandacht en daarom blijft Theo Maassen ons hoe dan ook bij. Deze alleskunner kan dan ook meer dan zijn kritische blik op het podium gebruiken. Hij is acteert, presenteert en, yes: maakt podcasts! Wil je geen podcast van hem missen? In dit artikel zetten we podcasts en afleveringen met Theo Maassen voor je op een rijtje. 

Ervaring voor beginners podcast

In zijn podcast Ervaring voor Beginners praat Maassen met makers over de kunst van het maken. Met misschien wel de real hamvraag in de kunst: waarom maak je wat je maakt, waarom heeft dat bestaansrecht? Maassens concept is simpel: hij zet aan het begin een eierwekker, die gaat na zestig minuten af. Steeds is hij verrast door de finale ‘tring’, want ‘de gesprekken verlopen geanimeerd’, schreef Trouw.  Met onder andere gasten als Monic Hendrickx, Diederik Ebbinge en Jörgen Raymann. Inmiddels zijn er al twee seizoenen, dus kende je het nog niet? Genoeg in te halen!

Nóg meer podcasts met Theo Maassen beluisteren? Via de link vind je de meest recente. Ook is de Brabantse cabaretier regelmatig te horen in andere shows. We hebben een aantal afleveringen voor je op een rijtje gezet:

Woeste Meuk Podcast – Woest Wandelen met Theo Maassen (8 okt 2020)

Theo te gast in de Zelfspodcast: Adieu God – Theo Maassen (21 okt. 2019)

Onze man in Deventer – Onze man in Den Bosch Theo Maassen (29 sep. 2019)

Kopstuk 9: Theo Maassen (24 aug. 2019)

Auteur
Sien
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...

help-louis-podcast

Help Louis Podcast: Hints en Tips

Update 6 januari 18:55: De winnaar van de podcast Help Louis is bekend! Gefeliciteerd Wouter (en zijn team) met de 25K! Bekijk de uitzending waar de...