Podcast met Lange Frans en Peter Pannekoek

podcast-langefrans-peterpannekoek

Update 12 maart: de langverwachte podcast met Lange Frans en Peter Pannekoek is opgenomen! Beluister de podcastaflevering hier.


Wie de oudejaarsconference van Peter Pannekoek heeft gezien weet dat hij geen fan is van Lange Frans. De cabaretier nam de rapper flink op de hak en dat schoot bij Lange Frans in het verkeerde keelgat. Hij nodigde Pannekoek vervolgens uit voor zijn podcast en de heren hebben een datum voor de confrontatie gevonden. Op vrijdag 25 februari wordt de podcast opgenomen. Wanneer de podcast online komt lees je het hier.

Grappen in oudejaarsconference

Hoe begon de fittie tussen Peter Pannekoek en Lange Frans, of Frans Christiaan Frederiks zoals hij eigenlijk heet, precies? Pannekoek verzorgde dit jaar de oudejaarsconference en zei daarin o.a. het volgende: “Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s. Lange Frans, de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terug hoort.

Reactie Lange Frans

Lange Frans kon zelf niet lachen om de grappen van Pannekoek en stuurde hem een persoonlijk bericht via Twitter. “Je bent niet eerlijk. De man met het grootste publiek uithalen naar een dyslectische rapper zonder YouTube-kanaal. Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie“, aldus Frans.

In het programma AvondCircus van SLAM! voegde hij daar later aan toe: “Ik kan best tegen een grapje, maar bij veel mensen heeft zijn conference wel voor verdeeldheid gezorgd. Het wordt tijd dat we de strijdbijl begraven en nader tot elkander komen.

Lange Frans de Podcast

Die strijdbijl kunnen de heren op 25 februari begraven. Dan schuift Pannekoek namelijk aan bij de podcast van Lange Frans. Wanneer de podcast precies online verschijnt is nog niet bekend, maar dat zal snel na deze datum volgen. Dan kun je dus luisteren hoe de mannen dichter bij elkaar komen, of niet natuurlijk…

Auteur
Bram
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

6 grappige Nederlandse Podcasts

6 grappige Nederlandse Podcasts

Laten we het vandaag hebben over een specifiek genre in de podcastwereld dat je altijd doet glimlachen, ongeacht de dag of het moment: grappige...

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...