Dé nieuwe sexy stem op audioplatform Rouze: Geraldine Kemper

Geraldine Kemper Rouze

Ken jij Rouze al? Rouze is een platform dat erotische luisterverhalen publiceert. Presentatrice Geraldine Kemper heeft twee van deze nieuwe, opwindende luisterverhalen ingesproken. De verhalen zijn geschreven door feminist & kunsthistoricus Cathelijne Blok. Pak je koptelefoon er maar vast bij, want je zult er geen genoeg van krijgen. 

Seksuele emancipatie 

Wij schreven al eerder over de beste erotische podcasts, waar de voorproefjes van Rouze ook onder vallen. Wij zijn dan ook fan van Rouze én denken dat Geraldine en Rouze een perfecte match zijn. Rouze staat voor feminisme en empowerment, precies iets waar Geraldine ook achter staat. Het doel van Rouze is om vrouwen over de hele wereld toegang te geven tot sexy verhalen in een fijne, veilige online omgeving. Geraldine sluit zich volledig aan bij deze missie en vindt het superbelangrijk om openlijk over seks te praten en om vrouwen in touch te laten komen met hun seksualiteit.

 

De verhalen

De verhalen die Geraldine inspreekt spelen zich af in New York en Parijs. Dat de twee verhalen zich in wereldste steden afspelen, is niet voor niks. Geraldine is namelijk een echte reisfanaat, dus een opwindend luisterverhaal in NYC en the city of love lijkt een perfecte treffer. Ook de voorliefde voor kunst, cultuur en lekker eten en drinken is door Cathelijne verwerkt in de verhalen. 

Seksuele consent

De verhalen draaien om wederzijdse instemming. Geraldine: “Ik denk dat we ons door de verhalen die we vertellen, veel beter kunnen voorstellen dat wederzijdse instemming juist heel sexy kan zijn. En niet overbodig of overdreven.” 

Luister naar de sexy verhalen verteld door Geraldine

De nieuwe verhalen van Rouze, ingesproken door Geraldine verschijnen 23 november online. Ga naar rouze.me en meld je aan om alles te beluisteren.

Auteur
Remon
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

6 grappige Nederlandse Podcasts

6 grappige Nederlandse Podcasts

Laten we het vandaag hebben over een specifiek genre in de podcastwereld dat je altijd doet glimlachen, ongeacht de dag of het moment: grappige...

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...