6 grappige Nederlandse Podcasts

Laten we het vandaag hebben over een specifiek genre in de podcastwereld dat je altijd doet glimlachen, ongeacht de dag of het moment: grappige podcasts. In Nederland hebben we een scala aan getalenteerde komieken en entertainers die fantastisch podcastmateriaal creëren. Hier zijn naar onze mening 6 Nederlandse comedy of humoristische podcasts die je absoluut moet luisteren!

  1. Echt Gebeurd In de podcast ‘Echt Gebeurd’ vertellen mensen bijzondere verhalen over iets wat ze zelf hebben meegemaakt. Vaak zijn deze verhalen hilarisch en altijd zijn ze – ja, je raadt het al – echt gebeurd. Naast grappige verhalen vind je hier ook ontroerende en inspirerende momenten.
  2. Spijkers met Koppen ‘Spijkers met Koppen’ is een bekend radioprogramma van BNNVARA, maar ook als podcast beschikbaar. De combinatie van satire, humor en diepgaande gesprekken over de actualiteit maken het een must-listen voor iedereen die houdt van intelligente humor.
  3. De Staat van Stasse Deze podcast wordt gepresenteerd door Stefan Stasse en zit vol humoristische anekdotes, levensverhalen en verrassende inzichten. Een geweldige manier om je dag op te vrolijken.
  4. De Thee van Tante Nelly ‘De Thee van Tante Nelly’ is een podcast die de absurditeit van alledaagse situaties viert. De verhalen zijn hilarisch, vaak vergezocht, en altijd zeer vermakelijk.
  5. De Krokante Leesmap In deze podcast bespreken Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries elke week de bladen. Het resultaat is een mengelmoes van humor, sarcasme en verfrissende meningen.
  6. Wat Eruit Komt
    In ‘Wat Eruit Komt’ delen komedianten Andries Tunru en Stefan Hendrikx absurde en hilarische verhalen. De chemie tussen de twee hosts is aanstekelijk, waardoor elke aflevering een plezier is om naar te luisteren.

Er zijn natuurlijk nog veel meer geweldige Nederlandse comedy en humoristische podcasts beschikbaar, en dit is slechts een klein voorproefje van wat er beschikbaar is. Neem een kijkje bij de podhub humor podcasts voor meer fantastische aanbevelingen!

Auteur
Remon
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...